Πάει για τρίτο 90λεπτο ο Λαΐφης…

Η παρουσία του Κωνσταντίνου Λαΐφη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα είναι αδιαπραγμάτευτη για τον Αντρέ Πάους, αφού ο νεαρός καθιερώθηκε στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Χόλγκερσον και σίγουρα δεν θέλει να χαλάσει την χημεία της αμυντικής του γραμμής σε ένα μεγάλο παιχνίδι.


Ο Λαΐφης προέρχεται από δυο σερί 90λεπτα με την Εθνική σε διάστημα λίγων 24ώρων και χρειάζεται ειδική διαχείριση στις προπονήσεις έτσι ώστε να παρουσιαστεί φρέσκος και ανεπηρέαστος από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Αντρέ Πάους δεν θέλει να αλλάξει πολλά σε ένα ντέρμπι στο Τσίρειο με τον Απόλλωνα και μετά από μια διακοπή

του πρωταθλήματος καλείται να παρουσιάσει φρέσκια την ομάδα του.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός (όπως καθιερώθηκε από τον Αντρέ Πάους) αναμένεται να γράψει ακόμα μια συμμετοχή στο αρχικό σχήμα της κυρίας παρά τις πολλές δυνάμεις που έδωσε με την φανέλα της Εθνικής. Στα δυο παιχνίδια με Ισραήλ και Βοσνία ήταν εξαιρετικός και έδωσε πολλές λύσεις στην αμυντική γραμμή της ομάδας του Πάμπου Χριστοδούλου. Είναι γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Λαΐφης παρουσιάζεται πιο ώριμος από ποτέ με αποτέλεσμα οι μετοχές του… να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα