Πάμπος: "Να φτιάξουμε μία μεγάλη Ομόνοια"

Να φτιάξουμε μια δυνατή Ομόνοια, ήταν το σημαντικότερο μήνυμα που έστειλε στην πρώτη του δημοσιογραφική διάσκεψη ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα θα διεκδικήσει όλους τους στόχους και κάλεσε τον κόσμο να αγκαλιάσει τη μεγάλη προσπάθεια και να γεμίζει τα γήπεδα. Ο κ. Χριστοδούλου υπογράμμισε ότι η Ομόνοια πρέπει να έχει παρόν και μέλλον και τόνισε ότι ήταν έτοιμος και στα δυο ενδεχόμενα της Ευρώπης. Ο κ. Τζιωνής έκανε παρέμβαση και δήλωσε ότι η μη συμμετοχή των πρασίνων

στην Ευρώπη δεν θα επηρεάσει το μπάτζετ.

Αναλυτικά

«Μας καλύπτει πλήρως η Ομόνοια και σε θέμα προπονητικού τιμ και παικτών. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Είναι τιμή για μένα να είμαι προπονητής της Ομόνοιας. Νομίζω όσα είπε και ο πρόεδρος, το τι έχει περάσει η Ομόνοια ειδικά πέρσι, δεν πρέπει να επαναληφθεί ποτέ και αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι. Ξέρετε πολύ καλά πως θα γίνουν πολλές αλλαγές και στη διοίκηση και στο πλαίσιο που θα κινηθούμε, στο οποίο είμαστε όλοι σύμφωνοι. Είναι σημαντικό οι νέοι παίκτες που θα έρθουν να αντιληφθούν πού έρχονται, το βάρος της ομάδας, το τι κόσμο έχει η ομάδα. Αυτό είναι επιπρόσθετη δουλειά όλων μας, να το εμπεδώσουν οι παίκτες. Ο τρόπος στησίματος της ομάδας, που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Η Ομόνοια πρέπει να έχει και παρόν και μέλλον. Να στήσουμε μια ομάδα που να τη χαιρόμαστε, να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να βλέπουμε τα γήπεδα γεμάτα. Αυτό θα έρθει όχι μόνο από το θέαμα, αλλά και από το πάθος των παικτών.

Από κει και πέρα, δεν είμαι άνθρωπος να πει μεγάλα λόγια. Θα προσπαθήσω με τη δουλειά μας να κάνουμε μια μεγάλη ομάδα, αυτό της αξίζει. Με την πάροδο του χρόνου, θα κάνουμε ομάδα να κυνηγάει όλους τους στόχους της. Στόχος είναι μια μεγάλη Ομόνοια, αυτό είναι το μήνυμα και δεν έχω κάτι να προσθέσω. Είμαι σίγουρος πως όλος ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθεια και αυτό που είπε για 7000 διαρκείας ο πρόεδρος, πρέπει να το ξεπεράσουμε. Πρέπει να είμαστε μια οικογένεια, είναι σημαντικό και αυτό ξεκινάει από τη διοίκηση, πάει στον κόσμο, το τιμ, τους παίκτες, μέχρι και το τελευταίο άτομο στο Ηλίας Πούλλος. Χρειαζόμαστε διάρκεια και σταθερότητα».

Ερωτήσεις
Αν μπορεί η Ομόνοια να μιλήσει ευθέως ότι ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος
«Η Ομόνοια θα διεκδικήσει όλους τους στόχους. Είναι σημαντικό να φτιαχτεί μια δυνατή ομάδα. Είμαστε Ομόνοια και επιβάλλεται να διεκδικήσουμε τους στόχους».

Πόσο θα είναι το μπάτζετ
«Αυτά είναι εσωτερικά θέματα. Να είστε σίγουροι ότι είμαστε σύμφωνοι σε όλα. Το σίγουρο είναι προς το συμφέρον της Ομόνοιας».

Εδώ ο πρόεδρος ανέφερε ότι η έλλειψη οικονομικών πόρων από τη μη συμμετοχή στην Ευρώπη δεν θα επηρεάσει τον προϋπολογισμό.

Αν επηρεάζει αγωνιστικά την ομάδα η Ευρώπη
«Ήταν δυο τα πλάνα. Ευχόμασταν να βγούμε Ευρώπη... θα γίνονταν πιο γρήγορα οι μεταγραφές. Αυτό ενδεχομένως να ήταν μεγαλύτερο το μπάτζετ του ποδοσφαιριστή. Τώρα έχουμε περισσότερο χρόνο. Ήμασταν έτοιμοι και στα δυο ενδεχόμενα».

Αποφασίστηκε ο αριθμός, το πλάνο και οι θέσεις
«Αποφασίστηκαν και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Αντιλαμβάνεστε τις απαιτήσεις του κόσμου. Περιμένει πράξεις. Σε γεμίζει πίεση;
«Ο κόσμος της Ομόνοιας άκουγε μεγάλα λόγια, αλλά δεν έβλεπε πράξεις. Δεν λέμε μεγάλα λόγια. Υποσχόμαστε να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα. Υπάρχει πίεση, ξέρω πού έχω έρθει και δεν με φοβίζει. Γνωρίζω τη δουλειά μου. Η Ομόνοια είναι πολύ μεγάλη ομάδα και όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε κάτι περισσότερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα