Π. Πετρίδης: "Δεν πρέπει να μηδενίζουμε τα πάντα" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ολοκληρωτική κατάρρευση σε όλους τους αγωνιστικούς τομείς χαρακτήρισε τη χθεσινή εικόνα του ΑΠΟΕΛ, ο Πρόδρομος Πετρίδης. Ο Πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τους λόγους του διαζυγίου με τον Γιώργο Δώνη, την επιλογή Φινκ, τα χθεσινά καταδικαστέα επεισόδια και κάλεσε τον κόσμο να μείνει κοντά στην ομάδα.

«Δεν είναι μόνο το χθεσινό είναι μια σειρά παιγνιδιών που μας είχαν προβληματίσει με αποκορύφωμα η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι στην ΑΕΛ

που η ομάδα κατέρρευσε ολοκληρωτικά σε όλους τους τομείς. Είναι και αυτός ο λόγος που προχωρήσαμε σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Χθες είχαμε πάρα πολλές περιορισμένες επιλογές στον πάγκο».

«Συνομιλήσαμε με τον Γιώργο Δώνη και πήραμε διαβεβαιώσεις ότι μετά τις υποχρεώσεις του Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα θα βελτιωθεί. Δεν είχαμε οποιαδήποτε αλλαγή και προχωρήσαμε σε αντικατάσταση του προτού να είναι αργά».

«Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, είχαμε κούραση και τραυματισμούς. Δυστυχώς αυξηθήκαν οι τραυματισμοί και αντί να επιστρέφουν ποδοσφαιριστές η λίστα μεγάλωνε. Δεν το κρύβω υπήρχε προβληματισμός από προηγουμένως» .

«Βεβαίως είναι το πιο συμπληρωμένο και πιο ακριβό ρόστερ. Είχε τονιστεί στους ποδοσφαιριστές ότι έχουν ευθύνες. Θα υπάρξει και ανάλογη επίπτωση που κέρδισαν με την είσοδο τους στο Τσάμπιονς Λιγκ».

«Ο κ. Φινκ, ανέβαλε την αναχώρηση του για τη Γερμανία. Προτίμησε να μείνει στην Κύπρο ώστε να εντοπίσει γρήγορα τα κακώς έχοντα και να βελτιωθεί η ομάδα. Θα δει θέματα ψυχολογίας, να αξιολογήσει το ρόστερ και τη φυσική κατάσταση. Θα είναι κανονικά στον πάγκο με τον Ολυμπιακό».

«Δεν πρέπει να μηδενίζουμε τα πάντα. Είναι η ίδια ομάδα που μας οδήγησε στο Τσάμπιονς Λιγκ και μας έκανε περήφανους στα τέσσερα από τα έξι παιγνίδια του θεσμού. Βρισκόταν στην κορυφή μέχρι σήμερα».

«Θα αξιολογήσει το ρόστερ. Ποιοι μπορούν να προσφέρουν και ποιοι όχι και θα κινηθεί αναλόγως. Ότι ζητήσει θα το έχει ο κ. Φινκ. Υπάρχουν συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, κάποια άλλα με ρήτρες. Θα χρειαστεί κάποιο χρονικό περιθώριο. Είναι δύσκολη μετεγγραφική περίοδος, όμως, ο κ. Φινκ θα προχωρήσει μια - δυο προσθαφαιρέσεις.

« Αύριο φτάνει στην Κύπρο ο βοηθός του κ. Φινκ, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες και γυμναστής του».

«Πέρυσι τέτοια περίοδο βρισκόμασταν σε χειρότερη θέση. Ο κόσμος να μείνει κοντά στην ομάδα και να είναι βέβαιος ότι με το νέο προπονητή θα κάνουμε τις ανάλογες ενέργειες για να βελτιωθούμε και να ξεκινήσουμε την αντεπίθεση».

«Είναι κρίμα και καταδικαστέο. Να γίνουμε γραφικοί πάλι; Σε μια χρονική περίοδο που δεν υπήρχε κανένας λόγος, οι οπαδοί μας σταμάτησαν τη ροή του αγώνα που λειτουργούσε υπέρ της ομάδας του. Ας τιμωρηθούν παραδειγματικά. Πήρα πολλά μηνύματα από αγνούς ΑΠΟΕΛίστες που καταδικάζουν τα επεισόδια και ζητούν τιμωρία. Ελπίζω να παραδειγματιστούμε. Ότι μπορούμε κάνουμε».

«Δεν νομίζω να μιλά για το χθεσινό παιγνίδι ο κ. Δαμιανού. Δεν υπήρξε οτιδήποτε από τις διοικήσεις των δυο ομάδων».

Keywords
Τυχαία Θέματα