ΑΕΛ: Έρχεται στην Κύπρο ο Bernard Mendy

Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις Χρήστου Δαμιανού, όπως τόνισε ο ίδιος στο Ράδιο Πρώτο περί ανθρώπου στο γήπεδο ο οποίος παρενοχλούσε τον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης.

«Σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε κανένα παρατράγουδο. Οι συμπεριφορές μας και οι σχέσεις μας με τον ΑΠΟΕΛ ήταν άψογες. Ούτε εννοούσα ούτε άφησα αιχμές για το χθεσινό παιχνίδι. Είπα ότι εξασκούνται πιέσεις σε διαιτητές. Πρέπει να τους αφήσουμε ήσυχους για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν αναφέρομαι στο χθεσινό παιχνίδι», ήταν το χαρακτηριστικό

του σχόλιο του αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ.

Οι δηλώσεις:

Πρώτη τοποθέτηση: «Σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε κανένα παρατράγουδο. Οι συμπεριφορές μας και οι σχέσεις μας με τον ΑΠΟΕΛ ήταν άψογες. Ούτε εννοούσα ούτε άφησα αιχμές για το χθεσινό παιχνίδι. Είπα ότι εξασκούνται πιέσεις σε διαιτητές. Πρέπει να τους αφήσουμε ήσυχους για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν αναφέρομαι στο χθεσινό παιχνίδι. Ήταν η γενική μου τοποθέτηση για το τι συμβαίνει τώρα στο κυπριακό ποδόσφαιρο»

Για τα επεισόδιά: «Η ουσία πέρασε σε τρίτη μοίρα. Ενώ έπρεπε να πανηγυρίζουμε για τη νίκη, λυπούμασταν για αυτά που έγιναν. Αυτά που συμβαίνουν είναι τριτοκοσμικά. Αντί στο ποδόσφαιρο οι κυρίαρχοι να είναι οι ποδοσφαιριστές είναι οι άλλοι. Αν συνεχίσουμε έτσι καλύτερα να κλίσουμε τα γήπεδα. Πέστε μου έναν λόγο γιατί έγιναν αυτά που έγιναν;»

Για τη νίκη στο ντέρμπι: «Η χθεσινή νίκη και από βαθμολογικής πλευράς και ψυχολογικής ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Έχουμε ακόμη το δικαίωμα να διεκδικήσουμε την είσοδο μας μας στην εξάδα, πρωταρχικός μας στόχος όμως είναι η κατάκτηση του κυπέλλου»

Για τον Αϊρόσα: «Είναι πολύ δύσκολο να εγγραφεί και πάλι ο Αϊρόσα στην ομάδα. Δεν φαίνεται έτοιμος για να την βοηθήσει την ομάδα»

Για τον ερχομό του 33χρονου αμυντικού Bernard Mendy: «Ο ποδοσφαιριστής έχεται σήμερα στην Κύπρο για τις τελικές συζητήσεις και εξετάσεις. Αν όλα εξελιχθούν θα αποκτηθεί» Πρόκειται για 33 χρόνο (20/08/1981) δεξιό μπακ ο οποίος κατάγεται από την Γαλλία και αγωνίστηκε και την Paris Saint-Germain. Τους τελευταίους μήνες αγωνιζόταν στην Ινδία και συγκεκριμένα στην Chennaiyin FC.

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Πρίν από το ντέρμπι με την Ανόρθωση έχουμε τον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα και μόνο να έρθουν τη Τετάρτη στο γήπεδο για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού»

Keywords
Τυχαία Θέματα