Π. Χριστοδούλου: «Κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια»

Ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έκανε η ΑΕΛ χαρακτήρισε το σημερινό κόντρα στον Άρη ο Πάμπος Χριστοδούλου μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου. Ο Κύπριος τεχνικός αναφέρθηκε παράλληλα στην σημασία της νίκης ενώ την αφιέρωσε στον Σοάρες που έχασε τον πατέρα του.

Πάμπος Χριστοδούλου: «Νομίζω κάναμε ένα από τα καλύτερά παιχνίδια μας και δίκαια κερδίσαμε. Η ομάδα παρουσιάστηκε πειθαρχημένη, θέλαμε την νίκη και εκτός από τη νίκη θέλαμε και καλή εμφάνιση

την οποία κάναμε. Δίκαια πήραμε τους βαθμούς, η ομάδα μπορούσε όπως παρουσιάστηκε να πετύχαινέ και αλλά γκολ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο σπρώξιμο και στους παίκτες μας. Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον Σοάρες που έχασε τον πατέρα του και παρ’ όλα αυτά έκανε πολύ καλή εμφάνιση».

Νικόλας Μαρτίδης: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη. Δεν παρουσιαστήκαμε στο γήπεδο, δεν κάναμε καλό παιχνίδι,. Ήταν μια μάχη, την χάσαμε, βλέπουμε τη συνέχεια. Ο Άρης δεν θα πέσει το ξανα επαναλαμβάνω, έχουμε ένα πιο βατό πρόγραμμα στη συνέχεια και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την εμφάνιση».

Keywords
Τυχαία Θέματα