Ουδείς λόγος για εσκεμμένα «κοψίματα» αδειών οδήγησης

Στο προσκήνιο ήρθαν πάλι καταγγελίες που θέλουν τους εξεταστές να κόβουν ετσιθελικά εν δυνάμει οδηγούς που παρακάθονται σε πρακτική εξέταση. Συγκεκριμένα, οι καταγγελίες κάνουν λόγο για αδικαιολόγητα κοψίματα οδηγών, που σκοπό έχουν, όπως αναφέρεται, να «θησαυρίζει» η Αρχή Αδειών.

Κάτι τέτοιο, δεν συμβαίνει σε καμιά περίπτωση, όπως δηλώνει στο SigmaLive εκ μέρους της Αρχής Αδειών, ο λειτουργός Γιάννης Νικολαίδης. Ο κ. Νικολαίδης, κληθείς από το SigmaLive

να σχολιάσει τις εν λόγω καταγγελίες, ανέφερε ότι οι εξεταστές ενεργούν πάντα με αντικειμενικά κριτήρια κατά τη διάρκεια της πρακτικής εξέτασης των υποψήφιων οδηγών.

Σε ό,τι αφορά το τέλος που πληρώνουν οι υποψήφιοι στην Αρχή Αδειών, αυτό ανέρχεται στα 35 ευρώ. Ωστόσο, οι υποψήφιοι πληρώνουν 150 ευρώ, ποσό στο οποίο περιλαμβάνεται η ασφάλεια του αυτοκινήτου που παρέχεται στον εξεταζόμενο, καθώς επίσης και άλλα έξοδα που υποβάλλονται από τον υπεύθυνο της Σχολής Οδηγών.

Ο κ.Νικολαίδης ξεκαθάρισε επ' αυτού ότι είναι καθαρά θέμα της κάθε σχολής οδηγών το πώς χειρίζονται τα τέλη που υποβάλλουν στους μαθητές τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα