Ό,τι ξέρουμε μέχρι τώρα για το iPhone 8

Παραδοσιακά, ο μήνας που διανύουμε, είναι για τους φανατικούς κι όχι μόνο, Apple. Πολλοί λένε ότι φέτος θα είναι η χρονιά της εταιρείας, μιας και αναμένονται σπουδαίες ανακοινώσεις, με την ευκαιρία της 10ης επετείου της εταιρείας.

Μεγαλύτερο, καλύτερο, με εύκαμπτη οθόνη, νέο σχεδιασμό από γυαλί, ασύρματη φόρτιση και ένα νέο ενσωματωμένο στην οθόνη Home Button είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που οι φήμες

θέλουν την Apple να φέρνει στην νέα της ναυαρχίδα η οποία μάλλον θα έχει και το όνομα iPhone 8.
4.7 με 5.8 ίντσες OLED Εύκαμπτη Οθόνη

Το 5.8 ιντσών μοντέλο θα έχει ένα πάνελ 5.2 ιντσών που θα είναι αφής ενώ το γυαλί θα καμπυλώνει περιμετρικά στο σασί και στις άκρες της συσκευής. Μάλιστα έχουμε πολλές αναφορές πλέον που κάνουν λόγο ότι η Apple δουλεύει πάνω σε εύκαμπτες οθόνες για τα επόμενα iPhones. H The Wall Street Journal μάλιστα επιβεβαίωσε ότι η Apple έχει ήδη μια πρωτότυπη υψηλής ανάλυσης εύκαμπτη οθόνη που μπορεί να κάνει την εμφάνιση της στο νέο iPhone 8 μοντέλο. Πίσω από αυτή την οθόνη φήμες θέλουν την LG.

Το 5.8 ιντσών iPhone 8 μοντέλο που θα συνοδεύσει τα iPhone 7s/7s Plus θα είναι σύμφωνα πάντα και με τις φήμες το πρώτο που θα φέρει OLED οθόνη στην σειρά του iPhone με τα 4.7 και 5.5 ιντσών μοντέλα μάλλον να παραμένουν για ακόμη ένα χρόνο με μια LCD oθόνη.

Φήμες υπάρχουν και για ένα 5 ιντσών μοντέλο αλλά ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί ποια θα είναι η θέση του στην σειρά του iPhone και αν θα αντικαταστήσει το 4.7 ιντσών μοντέλο.

Πηγή: newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα