Ανανέωσαν o Μαραθώνιος Λεμεσού – ΓΣΟ και ΟΠΑΠ Κύπρου

Την επιτυχημένη και επωφελή συνεργασία τους, τόσο για την κοινωνία όσο και για τη δρομική κοινότητα, ανανέωσαν ο Μαραθώνιος Λεμεσού – ΓΣΟ και η ΟΠΑΠ Κύπρου, με τη δεύτερη να παραμένει Μέγας Χορηγός του αγώνα και για το 2017. Έτσι, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του τόπου, που το 2017 διεξάγεται 18-19 Μαρτίου και για πρώτη φορά έχει διήμερη διάρκεια, θα ονομάζεται και φέτος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ.

Ο

αγώνας λαμβάνει χώρα για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά, είναι πιστοποιημένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου (IAAF) και την Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων (AIMS) ενώ αποτελεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου της ΚΟΕΑΣ.

«Είναι με αίσθημα υπερηφάνειας που ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας με την ΟΠΑΠ Κύπρου. Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού – ΓΣΟ δεν έχει καθιερωθεί απλά ως η σπουδαιότερη και μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, με 13.000 συμμετέχοντες το 2016, αλλά πλέον εξελίσσεται σε έναν από τους σημαντικούς αγώνες δρόμου στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, προσελκύοντας πέρσι πέραν των 1.200 δρομέων από το εξωτερικό – νούμερο που φέτος εκτιμούμε ότι θα ανέβει» λέει ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού – ΓΣΟ, κ. Σπύρος Σπύρου.

Με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη της ΟΠΑΠ Κύπρου ο Μαραθώνιος Λεμεσού – ΓΣΟ μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο προωθώντας την Κύπρο στο εξωτερικό ως δημοφιλή προορισμό για δρομείς που θα ήθελαν να συνδυάσουν τη συμμετοχή σε έναν υψηλού επιπέδου αγώνα με μια απόδραση σε μια σύγχρονη, ηλιόλουστη παραλιακή πόλη. Επιπλέον, στηρίζοντας το Μαραθώνιο Λεμεσού – ΓΣΟ, η ΟΠΑΠ Κύπρου ενισχύει το δρομικό κίνημα κάνοντας εφικτή τη διοργάνωση ενός διεθνώς αναγνωρισμένου αγώνα στο νησί μας και προάγει τις έννοιες του Fair Play και της αθλητοπρέπειας στις νεότερες γενιές.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού - ΓΣΟ θα έχει φέτος διήμερη διάρκεια, καθώς το Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 θα διεξαχθούν ο σημαντικά αναβαθμισμένος PrimeTel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ και ο Παιδικός Δρόμος 1χλμ, ενώ την Κυριακή, 19 Μαρτίου διεξάγονται ο Μαραθώνιος και ο Ημιμαραθώνιος, όπως επίσης η Petrolina Energy Race 10χλμ και η City Race 5χλμ. Όλοι οι συμμετέχοντες στον PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5χλμ έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν και στην City Race 5χλμ, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό των €10, που θα διατεθεί εξ ολοκλήρου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Για συμμετοχές που θα υποβληθούν μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου, ισχύει έκπτωση 20% επί του αντίτιμου. Έγγραφές και περισσότερες πληροφορίες στο www.limassolmarathon.com και στο www.facebook.com/limassolmarathon.

Keywords
Τυχαία Θέματα