«Ότι δε μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς»

Ανακοίνωσε εξέδωσε η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας η οποία αναφέρεται στο βαρύ αποτέλεσμα του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, και παράλληλα καλεί τον κόσμο της ομάδας να παραμείνει στο πλευρό της.

Η ανακοίνωση:

Μια κακή σελίδα στην ιστορία της Νέας Σαλαμίνας γράφτηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο Στάδιο Αμμόχωστος-Επιστροφή όπου η ποδοσφαιρική μας ομάδα γνώρισε βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ. Το βαρύ αποτέλεσμα έχει επισκιάσει την θετική παρουσία της ομάδας στις

πρώτες 7 αγωνιστικές. Δεν διαγράφει όμως τη μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή και τις δυνατότητες της Νέας Σαλαμίνας.

Από την επόμενη ημέρα, έγινε με ψυχραιμία η απαραίτητη ανάλυση των λαθών ενώ και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές μας φαίνονται αποφασισμένοι να μην ζήσουν ξανά τέτοιες κακές στιγμές. Η ανακοίνωση που έχουν δημοσιοποιήσει δίνει, άλλωστε, ξεκάθαρο το μήνυμα προς τον κόσμο ευχαριστώντας παράλληλα για τη στήριξη στη δύσκολη συγκυρία. Ο κόσμος της ομάδας παρά την απογοήτευση έμεινε στο πλευρό της ομάδας μέχρι το τέλος του παιχνιδιού λειτουργώντας ως πραγματική ασπίδα για τους ποδοσφαιριστές μας. Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή καλείται να δείξει για ακόμη μια φορά την αγάπη του για το σωματείο και να παραμείνει το κυριότερο του στήριγμα.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, τα κεφάλια έχουν μπει μέσα, η ομάδα έχει μπει ξανά στο γήπεδο για να βελτιώσει τα λάθη της και με σωστή διαχείρισηη Νέα Σαλαμίνα θα επιστρέψει ξανά στις επιτυχίες και στο δρόμο επίτευξης των στόχων της.

Η προσοχή τώρα έχει επικεντρωθεί στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής όπου η Νέα Σαλαμίνα θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο Τσίρειο Στάδιο, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 19:00. Ένα δύσκολο παιγνίδι με ένα αντίπαλο που ανέβηκε αγωνιστικά. Τη Δευτέρα, λοιπόν, θα είμαστε δίπλα από την αγαπημένη μας ομάδα για μια ακόμη φορά αναμένοντας να δούμε για μια ακόμη φορά τη Σαλαμίνα με το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο.

Το ταξίδι συνεχίζεται σε ένα μακρύ, δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μαζί συνεχίσουμε. Για τον κόσμο μας ... με τον κόσμο μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα