Οθέλλος Αθηένου: Λαβωμένος αλλά με πίστη

Τι κι αν έχει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα ο Οθέλλος;

Αυτό δεν απαγορεύει σε κανέναν στην ομάδα να είναι αισιόδοξος στο σημερινό (17:00) εντός έδρας παιγνίδι με τον Ερμή. Ναι μεν το σύνολο του Κώστα Σακκά θα παρουσιαστεί λαβωμένο, αλλά η γενικότερη εικόνα που βγάζει στο γήπεδο τού επιτρέπει να πιστεύει σε βαθμολογικό κέρδος ή ακόμα και στο τρίποντο. Άλλωστε, ο Κύπριος τεχνικός αναφέρθηκε τις προηγούμενες μέρες στις πολλές απουσίες, αλλά εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, οι οποίοι θεωρούνται αναπληρωματικοί.

Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται

οι τιμωρημένοι με κάρτες Ευθυμίου, Παναγιώτου και Ολίσε, οι οποίοι στα τελευταία παιγνίδια αγωνίζονταν ανελλιπώς και είχαν πολύ καλή παρουσία. Σαφέστατα ο κ. Σακκάς πονοκεφαλιάζει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει, και θα προσπαθήσει να τα… κρύψει στον μέγιστο βαθμό. Οι Σέρτζιο Γκριν και ο Σπρόκελ αναμένεται ότι θα βρεθούν στην ενδεκάδα για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν, ενώ στα θετικά κρίνεται το γεγονός ότι θα αγωνιστεί ο Τιάγο.

Ο Βραζιλιάνος επρόκειτο να ταξιδέψει στο Κατάρ για να διαπραγματευτεί τη μετεγγραφή του σε σύλλογο της αραβικής χώρας, αλλά στο σημερινό ματς θα είναι κανονικά στην ενδεκάδα. Απ’ εκεί και πέρα είναι περιορισμένες και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο τελευταίο παιγνίδι και είναι διαθέσιμοι θα διατηρηθούν στους πρώτους έντεκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα