ΑΠΟΕΛ: Έφτασε η ώρα της αλήθειας

Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε τον στόχο του με την τρίτη σερί νίκη μετά και την αποψινή επι της Δόξας . Έτσι θα πάει στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα χωρίς απώλειες. Το τι θα γίνει στο αυριανό ντέρμπι του Απόλλώνα με την Ομόνοια και φυσικά ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ .

Όμως το πιο σημαντικό είναι οι ποδοσφαιριστές του κ Φίνκ να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι, ώστε να διεκδικήσουν με πάθος και αποφασιστικότητα τη νίκη στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς,

που θα κρίνει αρκετά στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος.

Ο ΑΠΟΕΛ στο αποψινό αγώνα με την Δόξα έδειξε και πάλι σημάδια της αγωνιστικής ανάκαμψης όμως σίγουρα υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο κ Φίνκ έχει προσαρμόσει το κορμό της ομάδας, χωρίς να υπάρχει σκέψη για τις σημαντικές απουσίες που υπάρχουν. Άλλωστε ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να ζήσει με αυτό διότι υπάρχει ακόμη δρόμος , μέχρι να υπάρξει η επιστροφή όλων στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού , κάτι που ίσως γίνει (αν δεν προκύψουν και άλλά προβλήματα) στους αγώνες των πλείοφ. Οι ''γαλαζοκίτρινοι'' στον αποψινό αγώνα πήραν την ουσία και μετά το 2-0 με το ξεκίνημα της επανάληψης, τους δόθηκε η ευκαιρία να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Το δεδομενο είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ ανεβάζει στροφές και σιγά , σιγά αρχίζει και η αγωνιστική άνοδος των ποδοσφαιριστών. Τρανό παράδειγμα ο Άρνε Ρίισε που πέραν απο το τέρμα που πέτυχε , δείχνει ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση απο τη μέρα που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ και αυτό είναι πέρα για πέρα σημαντικό.

Πλέον έφτασε η ώρα της αλήθειας για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Διότι αν θέλουν να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου θα πρέπει να το αποδείξουν στα μαζεμένα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν με Απόλλων, Ομόνοια και βεβαίως στους αγώνες των πλεϊοφ που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλήτη

Keywords
Τυχαία Θέματα