Οσβάλντο: «Έριξα γροθιά στον Μαντσίνι»

Ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις από τον Ντάνι Οσβάλντο για το επεισόδιο που είχε με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Ίντερ και την πρόταση που αρνήθηκε από τη Σεβίλλη για να πάει σε ροκ φεστιβάλ!

Οταν ένας ποδοσφαιριστής με τα προσόντα του αποφασίζει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση (το έκανε το 2016) σε ηλικία μόλις 30 ετών για να ασχοληθεί με τη... μουσική, τότε είναι δεδομένο πως έχει "θέματα". Το απέδειξε, άλλωστε, αρκετές φορές κατά

τη διάρκεια της καριέρας του ο Αργεντινοϊταλός επιθετικός πως ήταν ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας κι ορισμένες ατάκες του στη συνέντευξη που παραχώρησε στη "Gazzetta dello Sport", το επιβεβαιώνουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Τι είπε, λοιπόν, ο Οσβάλντο για το επεισόδιο που είχε με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Ίντερ κι αποτέλεσε την αιτία που αποχώρησε από την ομάδα του Μιλάνου; «Τού έριξα μία γροθιά ύστερα από ένα ντέρμπι μεταξύ της Γιουβέντους και της Ίντερ. 'Θέλεις να παλέψουμε;', του είπα. 'Μην μου λες κάτι τέτοιο μπροστά σε όλη την ομάδα', μου απάντησε. Αν δεν είχε αποφασίσει να με διώξει απ' την ομάδα, τότε θα είχε χάσει την εξουσία στα αποδυτήρια. Ύστερα απ' το επεισόδιο, πήγα στο γραφείο του κλαίγοντας. Αισθανόμουν ντροπή. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και ένας πολύ καλός χαρακτήρας».

Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε και η αποκάλυψή του για την πρόταση που δέχτηκε πριν λίγους μήνες από τον Χόρχε Σαμπαόλι για να πάει στη Σεβίλλη. «Ο Σαμπαόλι μού είπε: 'Ντάνι, δεν σου ζητάω τίποτα. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Απλά χρειάζομαι έναν επιθετικό. Του απάντησα: "Κόουτς, πρέπει να πάω στο Cosquín Rock festival"»!

Keywords
Τυχαία Θέματα