Όσο υπάρχουν εκκρεμότητες υπάρχει ονοματολογία

Εντείνουν τις προσπάθειες ενίσχυσης στην Ανόρθωση οι Αλμπέρτο Μπενίτο και Αντόνιο Πούτσε
----------------------------------------------------------------------------

Όσο υπάρχουν εκκρεμότητες στο κεφάλαιο προγραμματισμός και ενίσχυση τόσο θα διατηρείται η ονοματολογία και οι πιθανοί μετεγγραφικοί στόχοι μιας ομάδας. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της Ανόρθωσης. Το ρόστερ δεν έχει κλείσει, με την αναζήτηση των ποδοσφαιριστών εκείνων που θα μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα να συνεχίζεται

από τον τεχνικό διευθυντή Αλμπέρτο Μπενίτο.

Ακριβής αριθμός θέσεων οι οποίες θα καλυφθούν δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά ότι υπάρχουν. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια δεδομένα. Η Ανόρθωση θα επιδιώξει ώς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου να αποκτήσει έναν τερματοφύλακα, έναν μέσο και έναν επιθετικό γραμμής. Ωστόσο, ο σχεδιασμός αυτός μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Γι' αυτό και δεν μπορεί να μιλήσει κάποιος με σιγουριά για το πόσες κινήσεις θα γίνουν. Αν για παράδειγμα δεν αποκτηθεί τερματοφύλακας κάτω των 21 ετών ώστε να εγγραφθεί στον κατάλογο Β, τότε θα πάρει μια θέση στον κατάλογο Α. Σίγουρα ο μέσος δεν θα είναι κάτω των 21 ετών. Θα πρέπει να διαθέτει εμπειρία και ποιότητα. Σε ό,τι αφορά τον επιθετικό που θα έχει την ικανότητα να αγωνίζεται στα φτερά, αν και εφόσον βρεθεί και είναι στα οικονομικά δεδομένα της Ανόρθωσης τότε θα αποκτηθεί.

Ακόμα, όμως, και σε αυτήν την περίπτωση, δηλαδή να αποκτηθούν τρεις ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να αποχωρήσουν κάποιοι άλλοι ή να δοθούν δανεικοί. Επικρατέστεροι να δουν την πόρτα εξόδου υπάρχουν.

Επιστρέφοντας στην ονοματολογία, τις τελευταίες δυο ημέρες δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ανόρθωση εξετάζει την περίπτωση του Αλέξανδρου Τζιόλη. Στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής έπαιξε και στον ΑΠΟΕΛ, ενώ τώρα ανήκει στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, είναι εκτός πλάνου του προπονητή Ίλιτς. Σαφώς ο Τζιόλης διαθέτει εμπειρία και ποιότητα. Από την άλλη, όμως, για την Ανόρθωση είναι μια δύσκολη περίπτωση, λόγω οικονομικού. Ωστόσο, η «Κυρία» δεν είναι αδιάφορη για τον Ελλαδίτη μέσο.
Το δεύτερο όνομα που διατηρείται στην μετεγγραφολογία της Ανόρθωσης είναι ο Ισπανός Φρανσίσκο Χαρίλο. Ο 19χρονος τερματοφύλακας έχει προταθεί στην «Κυρία», όπως και αρκετοί άλλοι για τη θέση αυτήν. Εξετάζεται από τον τεχνικό διευθυντή Αλμπέρτο Μπενίτο, ο οποίος φαίνεται ότι προτιμά τερματοφύλακα που να διαθέτει εμπειρία. Φυσικά όσο λιγοστεύουν οι ημέρες για τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου αρκετά ονόματα θα ακουστούν και άλλα τόσα θα προκύψουν.

Όλοι μέσα
Στο μεταξύ η προετοιμασία της Ανόρθωσης για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τη Ν. Σαλαμίνα συνεχίστηκε χθες με πρωινή προπόνηση, χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε απρόοπτο. Ο Ισπανός προπονητής Αντόνιο Πούτσε δοκιμάζει σχήματα και ποδοσφαιριστές στην προσπάθειά του να καταλήξει στο καλύτερο και σ' εκείνο που θα τους δώσει τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Φυσικά οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» θα έχουν τη μεγάλη συμπαράσταση του κόσμου. Υπάρχει μεγάλη αναμονή για την πρώτη σέντρα της ομάδας και αναμένεται πως το «Αντ. Παπαδόπουλος» το Σάββατο το βράδυ θα έχει αρκετό κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα