Όσο το θέμα συντηρείται, υπάρχει η ελπίδα

Αγωνιστικά, στην Ανόρθωση μπορεί η προσοχή μπορεί να είναι στραμμένη στον αγώνα της Κυριακής με τον Ερμή στο ΓΣΖ, όμως αυτό που απασχολεί έντονα τους φίλους της ομάδας είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Ρικάρντο Λαβόρδε.

Ένας ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε όσο λίγοι από το πέρασμα του από το Αντώνης Παπαδόπουλος και σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο το όνομα του «παίζει» αρκετά. Τώρα όμως, το ενδεχόμενο επιστροφή του έγινε ακόμα εντονότερο και την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο ίδιος ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός, λόγο

της ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό με μία φωτογραφία που τον απεικονίζει να φορά τη φετινή φανέλα της Ανόρθωσης.

Είναι δεδομένη η επιθυμία του να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ανόρθωσης όμως τα πράγματα δεν είναι εύκολα αφού ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κρασνοντάρ, μέχρι τον Μάιο.

Και όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, σε δηλώσεις του, δεν υπάρχει περίπτωση να το πληρώσει κυπριακή ομάδα. Από αυτό και μόνο, μπορεί να αντιληφθεί εύκολα κανείς την δυσκολία που υπάρχει στη ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ανόρθωση. Το ότι όμως το θέμα συνεχίζει να συντηρείται, ίσως στο τέλος να ανατραπούν τα δεδομένα. Άλλωστε οι σχέσεις του Λαβόρδε με την Ανόρθωση παραμένουν κάτι περισσότερο από φιλικές…

Keywords
Τυχαία Θέματα