Όπου κι αν επιβαίνω στους κανόνες οδικής ασφαλείας επιμένω

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς της και σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, ένωσαν και φέτος τις δυνάμεις τους στην προσπάθεια εκπαίδευσης και διαπεδαγώγησης των μαθητών σε θέματα οδικής ασφάλειας. Ξεκινώντας την εκστρατεία οδικής ασφάλειας σε Δημοτικά Σχολεία,

η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στήριξε την εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Περνέρα, στις 18 Φεβρουαρίου, από τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου. Η εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού είχε ως θέμα: «Όπου κι αν επιβαίνω στους κανόνες οδικής ασφαλείας επιμένω».

Σκοπός της εκδήλωσης, που αποτελεί πλέον θεσμό, είναι η διαμόρφωση προενεργητικής συμπεριφοράς και ορθής οδικής κουλτούρας στους μαθητές. Η συλλογική προσπάθεια που γίνεται στο Δημοτικό Σχολείο Περνέρα, στοχεύει στο να δώσει στους νέους ανθρώπους εφόδια γνώσης και εκπαίδευσης που κάνουν τη ζωή τους στο δρόμο πιο ασφαλή. Και αύριο, από τη θέση του οδηγού, να ενεργούν με υπεθυνότητα και σεβασμό στη ζωή.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απεύθυναν ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, η Επιθεωρήτρια Δημοτικής Εκπαίδευσης, κα. Ροδούλα Θεοδώρου, η Υπαστυνόμος του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας Κύπρου, κα. Ελένη Αλεξάνδρου και η Διευθύντρια του Σχολείου, κα. Μαρία Δήμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα