Όπως τα είπε ο κόουτς

Σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ…η ΑΕΛ το δέχθηκε. Ήταν η ώρα που ξύπνησε τον ΑΠΟΕΛ, όπως τόνισε και ο τεχνικό της ομάδας Πάμπος Χριστοδούλου και από την στιγμή που οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας μπήκαν μπροστά στο σκορ δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερα τα πράγματα. Παίκτες κλειδιά της ομάδας δεν απέδωσαν σήμερα όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Χάθηκαν...και η ΑΕΛ, δεν είχε συνοχή

στις γραμμές της.

Ουσιαστικά σήμερα η ΑΕΛ, έχασε το παιχνίδι και από δικά της λάθη. Και συμφωνούμε απόλυτα με τον Κύπριο τεχνικό. Τρια λάθη τρια γκολ ο ΑΠΟΕΛ. Μια ομάδα η οποία τιμωρεί με κάθε τρόπο και τιμώρησε και τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού χωρίς να είναι καλύτεροι τους.

Όπως και να έχουν τα πράγματα η ΑΕΛ έχασε και πάλι μια ευκαιρία. Να σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση και να μπει και πάλι με αξιώσεις στο κόλπο του τίτλου. Το -8 από την κορυφή είναι μεγάλη βαθμολογική διαφορά αλλά υπάρχουν ακόμη παιχνίδια και όλα είναι πιθανά.

Στόχος της ΑΕΛ παραμένει η έξοδος στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος και εκεί επικεντρώνεται περισσότερο η προσοχή. Από τον δεύτερο Απόλλωνα και από την τρίτη ΑΕΚ είναι στο -2 και στο -1 και βρίσκεται και στα δικά της πόδια η όλη προσπάθεια. Ενώ από την άλλη έχει και το μαξιλαράκι των τεσσάρων βαθμών από την 5η Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα