«Σοβαρό παιχνίδι…βλέπουμε Μπιλμπάο»

Στους τρεις βαθμούς της νίκης, στο βάθος του ρόστερ του ΑΠΟΕΛ αλλά και στον αγώνα με την Μπιλμπάο, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας Τόμας Κριστιάνσεν.

Αναλυτικά:

Τόμας Κρίστιανσεν: «Είμαι χαρούμενος από τους τρεις βαθμούς. Ήταν η μοναδική ομάδα που μας κέρδισε μέχρι στιγμής. Οι ποδοσφαιριστές ήξεραν πως δεν ήταν μόνο η νίκη σήμερα αλλά το ότι θα αφήναμε την ΑΕΛ 8 βαθμούς πίσω. Οι παίκτες μου έκαναν ένα σοβαρό παιχνίδι και δεν επέτρεψαν

στην ΑΕΛ να έχει ένα γρήγορο ρυθμό. Μετά το 1-0 εκλέξαμε καλύτερα τον αγώνα. Και μετά το 2-0, το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε. Σήμερα έκανα αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα και είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση τους. Έδειξαν ότι είμαστε μια ομάδα με βάθος και έτσι θα δημιουργούνται σε εμένα περισσότεροι πονοκέφαλοι για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς για να έχουμε ηθικό την Πέμπτη. Έχουμε πολλά να κερδίσουμε την Πέμπτη και τίποτα να χάσουμε κόντρα στην Μπιλμπάο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Θέλω να έχουμε sold out και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ να είναι ο 12ος μας παίκτης. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ».

Keywords
Τυχαία Θέματα