Οπαδοί της Λέγκια έδειραν τους παίκτες της ομάδας τους!

Απίθανα σκηνικά στην Πολωνία, όπου οι οπαδοί της Λέγκια Βαρσοβίας ξυλοκόπησαν τους παίκτες της ομάδας τους αμέσως μετά την συντριβή με 3-0 από την Λεχ Πόζναν.

Τριτοκοσμικές καταστάσεις στην Πολωνία, όπου οι οπαδοί της Λέγκια Βαρσοβίας περίμεναν τους παίκτες της ομάδας τους, μετά την επιστροφή τους από το Πόζναν και τους έδειραν κανονικά για την άθλια απόδοση τους στην ήττα με 3-0 από την Λεχ.

Το σκηνικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν περίπου 70 χούλιγκαν της Λέγκια περίμεναν στο

πάρκινγκ του γηπέδου την αποστολή που επέστρεφε από το Πόζναν, κι αφού κατέβασαν από το πούλμαν της ομάδας τον Κροάτη τεχνικό Ρομέο Γιόζακ που έκανε το ντεμπούτο του («εσύ δεν μας φταις σε τίποτα» του είπαν) ξυλοφόρτωσαν όλους τους παίκτες της ομάδας, εκτός από τον πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Αρκάντιους Μάλαρτζ και τον Μιχάι Κουχάρτσικ.

Μάλιστα απείλησαν ότι θα κάνουν πάλι το ίδιο, αν επαναληφθούν τέτοιες παθητικές εμφανίσεις, που έχουν φέρει την πρώην ομάδα του Μπέσνικ Χάσι στην 8η θέση.

Οι περισσότεροι παίκτες της ομάδες σκέφτονται ήδη το ενδεχόμενο προσφυγής, ενώ ο σύλλογος έβγαλε επίσημη ανακοίνωση καταδικάζοντας το γεγονός που έχει προκαλέσει σάλο στο πολωνικό ποδόσφαιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα