Ομόνοια: Το πρώτο δείγμα είναι θετικό

Μπορεί η Ομόνοια να μην συμπλήρωσε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της και να βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας, ωστόσο κατάφερε να παρουσιαστεί πανέτοιμη για τον πρώτο αγώνα στην Ευρώπη.


Με τέσσερα νέα αποκτήματα και την παλιά της… φρουρά η Ομόνοια ήταν σοβαρή και πήρε το ζητούμενο που ήταν η νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης.
Ντάρμπισαιαρ, Παντελιάδης, Αγκάγιεφ και Κλέιτον ντεμπούταραν με τη φανέλα της Ομόνοιας και το πρώτο δείγμα, αν και μικρό, είναι θετικό.

Ο Ματ

Ντάρμπισαιαρ έδειξε με το καλημέρα τις προθέσεις του και κατάφερε να σκοράρει στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα. Ήταν πιεστικός μπροστά και κυνήγησε μπάλες που ουσιαστικά ήταν χαμένες. Μαζί με τον Σέρινταν μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό επιθετικό δίδυμο.

Ο Παντελιάδης έκανε αυτά που έπρεπε πλάι στον Όρσουλιτς και σοβαρός για 90 λεπτά κατάφερε να γράψει μια καλή εμφάνιση. Όταν άρχιζε το παιχνίδι από πίσω ο Ελλαδίτης ήταν καλός με την μπάλα στα πόδια και σε γενικές γραμμές έδειξε καλό δείγμα.

Ο Αγκάγιεφ κλήθηκε από τον πάγκο να μπει νωρίς στο παιχνίδι και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Καλός με την μπάλα στα πόδια και διεισδυτικός στην αντίπαλη περιοχή. Ο Ισραηλινός σίγουρα θα είναι ένα από τα δυνατά όπλα της Ομόνοιας στη φετινή χρονιά.

Όσο για τον Κλέιτον αγωνίστηκε για 70 λεπτά και μπήκε για να γίνει η Ομόνοια πιο δημιουργική. Ωστόσο σε εκείνο το σημείο η ομάδα ήταν κουρασμένη και απλά κράτησε το 1-0. Σίγουρα ο Βραζιλιάνος έχει πολλά να δώσει στην Ομόνοια, όμως θα πρέπει να περιμένουμε.

Σε γενικές γραμμές το πρώτο δείγμα των μεταγραφών, αλλά και της Ομόνοιας είναι θετικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα