4ος Διεθνής Αγώνας Δρόμου στο Δήμο Αγίου Δομετίου

Η ΄Ενωση Νέων Αγίου Δομετίου (ΕΝΑΔ) σε συνεργασία με το Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» διοργανώνουν τον 4ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου Αγίου Δομετίου εις μνήμη του ήρωα Στέλιου Μαυρομμάτη, ο οποίος ήταν ενεργό μέλος της ΕΝΑΔ, του ήρωα Μάρκου Δράκου, της αγωνίστριας του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-59 Νίτσας Χατζηγεωργίου και του εθελοντή Αγωνιστή Παναγιώτη (Τότη) Αρτεμίδη, την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 και ώρα 18:00. Η έναρξη θα γίνει από το Οίκημα του Σωματείου

ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου.



Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν 1km μέχρι 12 ετών και 5km για 13 ετών και άνω.

Οι εγγραφές θα αρχίσουν η ώρα 18:00 στο Σωματείου ΕΝΑΔ. Η ώρα εκκίνησης των αγωνισμάτων (1km και 5km) η ώρα 19:00 από την κεντρική είσοδο του Σωματείου της ΕΝΑΔ. Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν να αγωνισθούν σε πεζοπορία. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

Υποστηρικτές: ΚΟΑ, ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, ΚΟΕ, Σύστημα Προσκόπων Αγίου Δομετίου -91-75-254 – Αστυνομία, Reaction, Δήμος Αγίου Δομετίου, Αστυνομία Κύπρου, Απόστολος Λουκάς Ιατρικό Κέντρο, POKKA COFFEE, ΥΔΡΑ, Μ.Μ.Ε.

Συμμετέχουν: Γ.Σ.Π., ΟΝΕΚ, Ηνωμένα ΄Εθνη, Σωματείο Περικλής Δημητρίου, ΕΛΔΥΚ, Εθνική Φρουρά, Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου, ΚΟΕΑΣ, Κεντρικές Φυλακές.

Πληροφορίες:

Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας, Πρόεδρος ΕΝΑΔ - 99607777
Σωκράτης Σωκράτης, Πρόεδρος Σωματείου Περικλής Δημητρίου - 99411411

www.periclis.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα