Ομόνοια: Την Παρασκευή γνωρίζει το Ηλίας Πούλλος

Ήρθε την Πέμπτη στην Κύπρο ο Νίκος Νταμπίζας και το απόγευμα ανακοινώθηκε και επίσημα από τους πράσινους στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Μια θέση η οποία θα παίξει μεγάλο ρόλο για το κτίσιμο της νέας Ομόνοιας με στόχο και σκοπό να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους.

Το έργο του Νίκου Νταμπίζα γνωστό, αφού δούλεψε στον Παναθηναϊκό ως τεχνικός διευθυντής και τα αποτελέσματα του γνωστά. Έβγαλε παίκτες, πούλησε παίκτες κέρδος για την ομάδα του Παναθηναϊκού

με τους πράσινους της Λευκωσίας να ζητούν παρόμοια έργα.

Βέβαια για να γίνει αυτό θα χρειαστεί αρκετή δουλειά και δρόμο, ούτως ώστε να μπουν τα πράγματα σε σωστές βάσεις. Μια θέση στην οποία οι πράσινοι ποντάρουν αρκετά και σίγουρα τα λάθη θα απαγορεύονται.

Όπως και να έχουν τα πράγματα την Παρασκευή θα γνωρίζει τους ποδοσφαιριστές αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό του Ηλίας Πούλλος ο Νίκος Νταμπίζας. Ο νέος τεχνικός διευθυντής θα παρουσιαστεί στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και θα υπάρξει μια μικρή συνομιλία ανάμεσα τους. Το τι θα ζητήσει ή και το αντίθετο, είναι δεδομένο πως θα μείνουν εντός του Ηλίας Πούλλος, όπως είναι δεδομένο πως θα δούμε και αρκετές αλλαγές με τη νέα χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα