Ομόνοια: Θα κρίνουν πολλά…

Η Ομόνοια θέλει όσο τίποτα άλλο τη νίκη στο απογευματινό ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την οπισθοχώρηση στην 4η θέση, οι πράσινοι καλούνται να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Το έργο των ποδοσφαιριστών του Κώστα Καϊάφα προμηνύεται δύσκολο, όπως βέβαια και του αντιπάλου. Τα ντέρμπι αιωνίων είναι τόσο ιδιαίτερα που δεν χωρούν προβλέψεις. Σε όποια βαθμολογική θέση και να βρίσκονται οι δυο ομάδες, όσα προβλήματα και να κουβαλούν.

Ο

τεχνικός των πρασίνων προετοίμασε με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα του. Ψυχολογικά και αγωνιστικά. Ο κ. Καϊαφας απαίτησε από τους ποδοσφαιριστές πάθος και θέληση, δυο στοιχεία που συνόδευσαν την καλύτερη εμφάνιση της Ομόνοιας προ δυο εβδομάδων, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο.

Όσοι θυμούνται το πρόσφατο ντέρμπι, έχουν να λένε για την επιβλητική εμφάνιση των τριών μέσων των πρασίνων. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Οικονομίδης, Λεάντρο και Ασίς κέρδισαν κατά κράτος το χώρο του κέντρου και βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα. Τόσο ανασταλτικά όσο και επιτελικά.

Η μεσαία γραμμή ενδεχομένως να "ξεκλειδώσει" και σήμερα το ντέρμπι και οι προαναφερθέντες -ή τέλος πάντων όσοι αγωνιστούν- θα πρέπει να κερδίσουν τη συγκεκριμένη «μάχη» ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα