Yπόκλιση Ρόσμπεργκ στον Χάμιλτον

Ο Ρόσμπεργκ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Χάμιλτον, ενώ ο Φέτελ έβαλε στόχο την τρίτη θέση στον αγώνα της Κυριακής.

Ένα ηχηρό μήνυμα έστειλε ο Χάμιλτον στον Ρόσμπεργκ και στους υπόλοιπους ανταγωνιστές του. Ο Βρετανός ήταν σχεδόν έξι δέκατα του δευτερολέπτου γρηγορότερος από τον ομόσταβλό του Ρόσμπεργκ, ενώ και η διαφορά του από τον τέταρτο Φέτελ ήταν 1,43 δευτερόλεπτα, δηλαδή μία μικρή αιωνιότητα για τα επίσημα δοκιμαστικά.

Ο Χάμιλτον είχε κατακτήσει και πέρυσι στην ίδια πίστα την Pole Position, όμως είχε εγκαταλείψει στον αγώνα

λόγω μηχανικού προβλήματος. Μετά τις κατατακτήριες δοκιμές δήλωσε, ότι «αυτή τη φορά θέλω να έχω ένα καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν, σήμερα ήταν το πρώτο βήμα γιαυτό».

Την ανωτερότητα του περυσινού Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1 αναγνώρισε και ο Νίκο Ρόσμπεργκ. «Ο Λιούις ήταν απλά φοβερά γρήγορος. Εκανε μία σούπερ δουλειά», ανέφερε ο 29χρονος Γερμανός και συμπλήρωσε, ότι «είχα την ταχύτητα, όμως δεν κατάφερα να την ελέγξω».

Ανάμικτα ήταν τα συναισθήματα για τον Φέτελ, αν και η τέταρτη θέση είναι η καλύτερη που έχει πετύχει σε κατατακτήριες δοκιμές από τις 21 Σεπτεμβρίου 2014 για το Γκραν Πρι Σιγκαπούρης. Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δήλωσε, ότι «η τρίτη θέση ήταν εφικτή. Αυτό ήταν λίγο εκνευριστικό. Ο γύρος μου δεν ήταν απολύτως καλός. Δεν είμαι ευχαριστημένος 100% σήμερα από την απόδοσή μου». Ωστόσο εξέπεμψε σήμα αισιοδοξίας για τον κυριακάτικο αγώνα, υποστηρίζοντας ότι «η τρίτη θέση είναι ρεαλιστική».

Η Ferrari επιβεβαίωσε την πρόοδό της με την πέμπτη θέση του Κίμι Ραϊκόνεν, όμως ο Φέτελ υπογράμμισε χαρακτηριστικά, ότι «πρέπει να πατάμε με τα πόδια στη γη». Ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ, αποκάλυψε από την πλευρά του, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος άμυνας απέναντι στις επιθέσεις του Φέτελ: «Η καλύτερη άμυνα είναι να φεύγεις μακριά μπροστά».

Λογικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα