Ομόνοια: Τα λάθη απαγορεύονται

Στην πρεμιέρα απέναντι στη Σαλαμίνα υπέπεσε σε πάρα πολλά αμυντικά – ατομικά λάθη, φλέρταρε με γκέλα, όμως, η επιθετική γραμμή έβγαλε τα … κάστανα από τη φωτιά. Η Ομόνοια κέρδισε τους ερυθρόλευκους με 5-3, έκανε καλή αρχή στο πρωτάθλημα και το ζητούμενο ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Εθνικό είναι να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στην επανάληψη της πρεμιέρας.

Ο Κώστας Καϊάφας γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία της σωστής αμυντικής λειτουργίας. Γι’ αυτό το λόγο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση τόσο στη ψυχολογία των αμυντικών όσο και στο τακτικό κομμάτι.

Τους

υπέδειξε τα σοβαρά λάθη που έκαναν και τι πρέπει να έχουν υπόψη τους κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα αλλά και γενικότερα.

Η … κατάσταση που δημιουργήθηκε από τον επαναληπτικό με την Μπρόντμπι δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δηλαδή, η άμυνα να δέχεται πολύ εύκολα τέρματα και η επίθεση να …τρέχει να σκοράρει περισσότερα.
Η άμυνα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα, να αρχίσει να δίνει βαθμούς στην ομάδα και όχι να την αφήνει εκτεθειμένη. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε και το απολύτως φυσιολογικό, ότι κάποτε οι επιθετικοί θα παρουσιαστούν σε κακή ημέρα και η Ομόνοια θα χρειαστεί τη βοήθεια του Ρούνιε και της παρέας του.

Αρχής γινομένης από σήμερα κόντρα στον Εθνικό, η άμυνα θα πρέπει να δείξει σημάδια βελτίωσης και να εκπέμψει ασφάλεια , ώστε το έργο των υπολοίπων να είναι επικεντρωμένο στο δημιουργικό κομμάτι και στο γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα