Ανόρθωση: Με το ίδιο πλάνο για το «διπλό»

Ο Αντρέ Πάους αντιμετωπίζει μόνο δυο αγωνιστικά προβλήματα για τον αποψινό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κάλβο, ο οποίος χρειάζεται ακόμα χρόνο για να αποθεραπευτεί, αλλά και τον Μαραγκό.


Δυο αγωνιστικά προβλήματα που ωστόσο δεν αναγκάζουν τον Ολλανδό προπονητή να διαφοροποιήσει το αρχικό του σχήμα σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ. Θα πάει με τους ίδιους έντεκα στον ίδιο σχηματισμό και στην ίδια

τακτική. Θα επιδιώξει να ελέγξει από την αρχή του αγώνα το παιχνίδι, να έχει την πρωτοβουλία και σαφώς να δημιουργεί κινδύνους στην εστία της Ν. Σαλαμίνας. Ο Αντρέ Πάους θα πρέπει να βρει τον κατάλληλο τρόπο ώστε να διασπάσει και την αμυντική γραμμή της Σαλαμίνας, καθώς αναμένεται πως θα δοθεί χώρος στους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης.
Ο Αντρέ Πάους θα παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μούρα και στο απέναντι άκρο ο Νούχου. Οι δυο κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Λαΐφης και Χόλγκερσον. Στη μεσαία γραμμή δυο αμυντικά χαφ, οι Βίκτορ και Αρμπουτζάνια. Την ευθύνη της δημιουργίας παιχνιδιού θα την έχει ο Μαρτίνες. Δεξιά στο φτερό της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Μακρής και αριστερά ο Αβραάμ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Εντλοβού.

Keywords
Τυχαία Θέματα