Ομόνοια: Τα δυο ερωτηματικά και ο Σιέρινταν

Την επιστροφή των Ματ Ντάρμπισαϊαρ και Δημήτρη Χριστοφή έχει ο Τζον Καρβερ για την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Καρμιώτισσα.
Ο Τζίμης σίγουρα δεν θα πάρει φανέλα βασικού, καθώς το πρόσφατο παρελθόν έδειξε ότι αυτό εμπεριέχει αρκετούς κινδύνους. Όσον αφορά τον Άγγλο επιθετικό δεν είναι σίγουρο αν θα προτιμηθεί για την κορυφή της επίθεσης.


Από τη μια η αποχή του Ματ και από την άλλη η πολύ καλή κατάσταση του Σιέρινταν, δίνουν τον πρώτο λόγο στον

Ιρλανδό για να ηγηθεί της επίθεσης. Δεν αποκλείεται όμως να δούμε και τους δύο στο αρχικό σχήμα, ωστόσο ο Σιέρινταν έκανε εξαιρετικό παιχνίδι σαν κεντρικός επιθετικός, πέτυχε δύο γκολ, οπότε πολύ πιθανόν ο Κάρβερ να κρατήσει στον πάγκο τον συμπατριώτη του και να τον χρησιμοποιήσει σαν αλλαγή.

Δυο ερωτηματικά υπάρχουν και για τις υπόλοιπες δέκα θέσεις. Το πρώτο αφορά στο κέντρο της άμυνας και κατά πόσον ο Άγγλος τεχνικός θα διατηρήσει στην ενδεκάδα τον Νασιμέντο, ο οποίος πρόσθεσε ακόμα μία μέτρια εμφάνιση στο ενεργητικό του. Το θέμα είναι πως ο Όρσουλιτς δεν είναι ούτε σήμερα διαθέσιμος, ενώ και ο Παντελιάδης, που θα μπορούσε να παίξει σαν στόπερ, θα παίξει σαν αριστερός μπακ αφού είναι και πάλι απών ο Σοϊλέδης.

Το άλλο ερωτηματικό έχει να κάνει με την επιστροφή ή όχι του Κλέιτον στην ενδεκάδα. Με βάση το ταλέντο και τις προσδοκίες, ο Βραζιλιάνος είναι μέχρι στιγμής από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις. Στο Δασάκι έμεινε εκτός και τη θέση του πήρε ο Φλορέσκου, πραγματοποιώντας με διαφορά την καλύτερή του φετινή εμφάνιση. Το σημερινό παιχνίδι όμως μπορεί να θεωρηθεί μια καλή ευκαιρία για να επιστρέψει στην ενδεκάδα και τις καλές εμφανίσεις ο Κλέιτον και να ανεβάσει στροφές ενόψει των δύο ντέρμπι που ακολουθούν.

Με τα πιο πάνω δεδομένα, μια ενδεκάδα που πιθανόν να παρατάξει ο Τζον Κάρβερ σήμερα στο εντός παιχνίδι με την Καρμιώτισσα είναι η εξής: Παναγή, Κωνσταντινίδης, Παντελιάδης, Νασιμέντο, Βύντρα, Μαργκάσα, Τουρέ, Φλορέσκου (Κλέιτον), Αγκάγεφ, Κύπρου (Νταρμπισιάιαρ), Σιέρινταν.

Keywords
Τυχαία Θέματα