Ομόνοια: Στην τελική ευθεία

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα νέου προπονητή στην Ομόνοια. Ήδη η ειδική επιτροπή που συστάθηκε για το σκοπό αυτό, βρίσκεται σε διαδικασία κοσκινίσματος βασικών υποψηφίων και αναμένεται ότι εντός 48ώρων θα προκύψουν εξελίξεις. Η ροπή είναι προς ξένο τεχνικό (ο Ολλανδός Μπέϊν, ο Σιμόν κ.α. είναι στη λίστα), αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, αφού πάντα στο προσκήνιο βρίσκεται και ο Πάμπος Χριστοδούλου. Κύριο ρόλο στην τελική απόφαση θα διαδραματίσουν οι διαπραγματεύσεις γύρω από το πλάνο και το όραμα του υποψήφιου προπονητή, καθώς και το οικονομικό.

Στόχος

είναι το όλο θέμα να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό και αν είναι δυνατό ο νέος προπονητής να βρίσκεται στην Κύπρο πριν το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ώστε να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα και ακολούθως να μπορέσει να δουλέψει, χωρίς την πίεση του χρόνου, αφού όπως είναι γνωστό ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος. Βεβαίως, υπάρχει και το ενδεχόμενο αν το θέμα ολοκληρωθεί πιο γρήγορα από ότι αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο την ερχόμενη Δευτέρα.

Για την ώρα την ευθύνη των προπονήσεων έχουν οι μέχρι πρότινος συνεργάτες του Καϊάφα, Ιωακείμ και Σεργίου, οι οποίοι είχαν καθίσει ξανά στον πάγκο στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια με Μπατούμι και Γιαγκελόνια. Πάντως, ο στόχος θα είναι οι παίχτες να μείνουν ανεπηρέαστοι από την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και τις διαβουλεύσεις που γίνονται για διαδοχή του Καϊάφα, ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι ψυχολογικά και αγωνιστικά στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Άλλωστε, θα είναι το τελευταίο χαρτί των «πράσινων» για να μείνουν «ζωντανοί» στη φετινή χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα