Ομόνοια: Πρόσληψη Ράσμους Στένιλντ

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ράσμους Στένιλντ στη θέση του Υπεύθυνου Ανάπτυξης και Προγραμμάτων Grassroots.

Η ανακοίνωση:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την πρόσληψη του 31χρονου Δανού, Ράσμους Στένιλντ, στη θέση του Υπεύθυνου Ανάπτυξης και Προγραμμάτων Grassroots. Ο κ. Στένιλντ θα αναλάβει τα καθήκοντά του, την 1η Απριλίου 2017.

Η πρόσληψη του κ. Στένιλντ εντάσσεται στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού δομών και πρακτικών του Συλλόγου, που αποτελεί βασικό πυλώνα του στρατηγικού πλάνου του Διοικητικού

Συμβουλίου.

Ο κ. Στένιλντ από το 2013 ήταν επικεφαλής Εντοπισμού και Ανάπτυξης Ταλέντων στην Άαρχους Δανίας, αλλά και Υπεύθυνος για τις συνεργασίες της ομάδας με άλλους 67 Συλλόγους και Ιδιωτικές Ακαδημίες της χώρας. Από το 2010 μέχρι το 2013 ήταν Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης Ταλέντων της Άαρχους Δανίας, στις ηλικίες από U5 μέχρι U12. Είναι πτυχιούχος Πανεπιστημίου στον τομέα της Εκπαιδευτικής Επιστήμης, με ειδικότητα στη μεγιστοποίηση της διαδικασίας Εκπαίδευσης. Είναι, επίσης, διπλωματούχος στον κλάδο της ηγεσίας και διαχείρισης.

Ο κ. Στένιλντ είναι εκπαιδευτής στην Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Δανίας, όπως και κάτοχος του προπονητικού διπλώματος ΟΥΕΦΑ Α, με δέκα χρόνια εμπειρία ως πρώτος προπονητής στο υψηλότερο επίπεδο των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Γέσπερ Φρέντμπεργκ, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

"Η πρόσληψη του κ. Στένιλντ αποτελεί μεγάλο βήμα για τον Σύλλογο, όσον αφορά την προσπάθεια ανάπτυξης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου. Με πράξεις αποδεικνύουμε τη μεγάλη μας θέληση για βελτίωση. Προσθέτουμε τεχνογνωσία στα Τμήματα Υποδομής, για να βελτιώσουμε το παρόν, αλλά πολύ περισσότερο για να δημιουργήσουμε το μέλλον που αρμόζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Επενδύουμε στη βάση, για να φτιάξουμε γερά θεμέλια. Υπάρχει άριστη συνεργασία με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο. Η επιθυμία τους να επενδύσουν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου, αποδεικνύεται και έμπρακτα. Με την πρόσληψη αυτή, δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην σωστή ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών και των προπονητών στα Grassroots. Πέρα από αυτό, θέλουμε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να προσελκύει τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και τους καλύτερους προπονητές. Επίσης, στοχεύουμε οι ποδοσφαιριστές που θα αναδεικνύονται από την Ακαδημία μας, να φέρουν τη σφραγίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δηλαδή να έχουν τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του Συλλόγου, αλλά και την ποιότητα που απαιτεί το εκτόπισμά του. Έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα με την πρόσληψη του κ. Στένιλντ. Θα ακολουθήσουν και άλλα".

Από την πλευρά του, ο κ. Ράσμους Στένιλντ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, επεσήμανε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο πλάνο που ξεκινούμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και την πολύ μεγάλη προοπτική που ξεδιπλώνεται ενώπιόν μου. Είναι μια πρόκληση για εμένα να δουλέψω σε αυτόν τον Σύλλογο και να προσφέρω την τεχνογνωσία και την εμπειρία μου, με στόχο την ανάπτυξη των Τμημάτων Υποδομής στα πρότυπα που έχουμε σχεδιάσει. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη συνεργασία με τους προπονητές και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη παρουσία στη Δανία, κατά την οποία έχω καταφέρει να υλοποιήσω όλους τους στόχους που είχα θέσει, συνεχίζω την καριέρα μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ".

Keywords
Τυχαία Θέματα