Ομόνοια: Παιχνίδι κλειδί για την πορεία της

Ένα από τα πιο σημαντικά της παιχνίδι…μέχρι το επόμενο δίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα η Ομόνοια εκτός έδρας κόντρα στον Ερμή.

Οι πράσινοι μετά τις τρεις σερί επιτυχίες ψάχνουν την 4η η οποία θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ομάδα βαθμολογικά και ψυχολογικά, αφού θα ανοίξει τη διαφορά της από την ομάδα της Αραδίππου ενώ αύριο θα γνωρίζει και το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΕΛ.

Μια νίκη που αν έρθει θα γεμίσει με περισσότερη αισιοδοξία τους πράσινους ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Βέβαια απέναντι τους θα έχουν μια ομάδα η οποία έδειξε φέτος ικανή για μεγάλα πράγματα αλλά και ικανή να σου κάνει τη ζημία. Δεν είναι τυχαίο γεγονός η θέση που βρίσκεται τώρα. Ωστόσο στους πράσινους γνωρίζουν πως το αποτέλεσμα εξαρτάται μόνο από τη δική τους εμφάνιση.Τα πλεονεκτήματα είναι αρκετά.

Οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Σ’ αυτόν τον τελευταίο μήνα πέτυχαν όσα τέρματα πέτυχαν στον πρώτο γύρο ενώ ακόμη καλύτερα είναι τα στατιστικά στην άμυνα. Η ομάδα του Κύπριου τεχνικού είναι ανεβασμένη και το φωνάζει. Οπόταν ταξιδεύει στο Δασάκι με τις καλύτερες προοπτικές.

Γνωστή η ενδεκάδα του ΚαϊάφαΕνδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Αυτό είναι το μήνυμα του Κώστα Καϊάφα και σίγουρα αφού τα αποτελέσματα έρχονται, και μέσα από καλή εμφάνιση σίγουρα ο Κύπριος τεχνικός δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό του σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μορέιρα και στα δυο άκρα οι Κυριάκου και Μαργκάσα. Στο κέντρο της άμυνας οι Λομπιανίτσε και Λεάντρο. Στον άξονα οι τριπλέτα Φυλακτού, Οικονομίδη και Ασσίς παραμένει. Αριστερά στην επίθεση ο Κίρμ και δεξιά Ρούμπιο ή Σκέμπρι. Στην κορυφή ο Ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα