Ομόνοια: Όταν μιλάει η έδρα

Η αναφορά μας στη δύναμη της έδρας, δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με την παρουσία των φίλων της Ομόνοιας στα παιχνίδια του ΓΣΠ αλλά και την δυναμική που έχει αναπτύξει στο γήπεδό της η ομάδα του Κώστα Καϊάφα. Πρόκειται φυσικά για δυο συγκοινωνούντα δοχεία που επηρεάζει το ένα το άλλο. Όσο περισσότερος κόσμος πάει στο γήπεδο, τόσο μεγαλύτερη ώθηση για δώσει στους παίκτες και όσο καλύτερα παίζει η ομάδα και κερδίζει, τόσο περισσότεροι φίλοι του «τριφυλλιού»

θα πηγαίνουν στο γήπεδο.Οριακά… πρώτη η ΟμόνοιαΟ συνδυασμός των δύο λοιπόν, φέρνουν την Ομόνοια στην πρώτη θέση των ομάδων που αξιοποιούν καλύτερα την έδρα τους. Στις 19 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, οι «πράσινοι» έδωσαν τα εννέα παιχνίδια σαν γηπεδούχοι και μάζεψαν συνολικά 21 βαθμούς, με 7 νίκες και 2 ήττες σε 9 αγώνες. Ο μέσος όρος κερδισμένων βαθμών στα εντός έδρας ματς ανέρχεται στο 2.4 και είναι οριακά καλύτερος από αυτόν του Απόλλωνα (2.3). Αήττητος εντός έδρας είναι ο ΑΠΟΕΛ, αλλά έχει πέντε ισοπαλίες και μ.ο. κερδισμένων βαθμών 2.0.

Στο «Ηλίας Πούλλος» ευελπιστούν ότι θα διατηρήσουν και θα αυξήσουν αυτή τη δυναμική στα κρίσιμα ντέρμπι πρωταθλήματος που ακολουθούν, αρχίζοντας από το κυριακάτικο κόντρα στον Απόλλωνα. Ο κόσμος είναι εκεί και θα είναι περισσότερος από ποτέ, με την ευχή ότι το τέλος του αγώνα θα τους βρει να πανηγυρίζουν την πιο σημαντική φετινή νίκη, μέχρι την επόμενη…

Keywords
Τυχαία Θέματα