Ομόνοια: Οι κινήσεις Βλάνταν που άρεσαν...

Ο αγώνας με την ΑΕΚ ουσιαστικά ήταν αδιάφορος, όμως στην Ομόνοια έκαναν το καθήκον τους, είδαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι στο ΓΣΖ, μακριά από άγχος με την Ομόνοια να έχει το πάνω χέρι, μία νίκη με οφέλη, δείχνοντας πανέτοιμη για τον μεγάλο τελικό της 18ης Μαίου.

Στο "πράσινο" στρατόπεδο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έδωσε την ευκαιρία σε Ρουσιά, Φυλακτού και Μπρανέσκου να πάρουν χρόνο συμμετοχής, μία κίνηση που φανερώνει ότι ο Σέρβος

τεχνικός σκέφτεται και το μέλλον της ομάδας. Αν και αρκετοί περίμεναν να βρεθούν στην εντεκάδα νεαροί όπως ο Φιλιώτης σ' ένα αδιάφορο παιχνίδι όπως ήταν αυτό με την ΑΕΚ στη Λάρνακα, εντούτοις ο Μιλόγεβιτς τους κράτησε και ίσως τους δούμε στον αγώνα με τον Απόλλωνα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο μας προετοίμασε και μετά το τέλος του αγώνα: "Μας έμεινε τώρα ένα παιχνίδι και θα δώσω την ευκαιρία σε παίχτες που δεν αγωνίζονται πολύ να δείξουν την αξία τους".

Η κίνηση αυτή από τον τεχνικό της Ομόνοιας ήταν κίνηση... τελικού, αφού ο Μιλόγεβιτς ήθελε να ξεκουράσει κατά κάποιο τρόπο βασικές μονάδες όπως οι Ασίς, Σκέμπρι και Σέρινταν, δίνοντας τους όμως παράλληλα και ένα δεκαπεντάλεπτο στα πόδια τους, πριν από τη λήξη του αγώνα με το Νούνο μάλιστα να 'μαγεύει' άλλη μια φορά.

Όπως και ν' έχει η Ομόνοια στο ΓΣΖ παρουσιάστηκε πιο σοβαρή από ποτέ και αυτό είναι άλλο ένα που κρατάμε από τη στάση του τεχνικού της ομάδας, καθώς δεν άφησε την ομάδα του να χαλαρώσει παρά την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, κρατώντας τους όλους στο Γέρι σε φόρμα. Γράψαμε και προ ημερών ότι ο Βλάνταν είναι ο πρώτος στη λίστα Νταμπίζα και πολύ δύσκολα θα υπάρχει διαζύγιο με τους «πράσινους».

Keywords
Τυχαία Θέματα