Serie A: "Τριάρα" η Ρόμα στην Κιέβο

Η Ρόμα επικράτησε εύκολα με 3-0 της Κιέβο εντός έδρας, "σκαρφάλωσε" στη δεύτερη θέση της Serie A και περιμένει στραβοπάτημα της Νάπολι.

Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασε στο "Ολίμπικο" η Ρόμα, επικρατώντας άνετα της Κιέβο με 3-0. Ο Ναϊνγκολάν άνοιξε μόλις στο 18ο λεπτό το σκορ, αποβάλλοντας το άγχος από τα πόδια των γηπεδούχων. Πριν κλείσει το πρώτο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 39ο λεπτό, ο Ρίντιγκερ πέτυχε και δεύτερο τέρμα, δίνοντας στη

Ρόμα διαφορά ασφαλείας.

Η Κιέβο δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στην άμυνα των Ρωμαίων, οι οποίοι είχαν βασικό τον Κώστα Μανωλά και έτσι ο Πιάνιτς στο 85' με δικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Το ματς όμως ήταν ξεχωριστό και για τον Φραντσέσκο Τότι, τον αιώνιο αρχηγό που πέρασε ως αλλαγή στο 59' και συμπλήρωσε τα 600 παιχνίδια με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας στη Serie A. Με αυτή τη νίκη η Ρόμα ανέβηκε στη δεύτερη θέση και περιμένει γκέλα της Νάπολι για να παραμείνει εκεί.

Ρόμα (4-3-3): Στσέσνι, Φλορέντσι, Μανωλάς, Ρίντιγκερ, Ντιν, Ντε Ρόσι (66' Στρόοτμαν), Πιάνιτς, Ναϊνγκολάν, Σαλάχ (59' Τότι), Ελ Σααραουί (80' Έμερσον), Περότι.

Κιέβο (4-3-1-2): Μπισάρι, Κατσατόρε, Γκαμπερίνι, Μπόστιαν Σέζαρ, Γκόμπι (27' Εμ'Ποκού), Ραντοβάνοβιτς (32' Πίντσι), Ριγκόνι, Χετεμάι, Λούκας Κάστρο (46' Σάρντο), Πελισιέ, Φλόρο Φλόρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα