Ομόνοια: Ο κόσμος τη δουλειά του

Η συμβολή του κόσμου της Ομόνοιας στο αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο την Μπατούμι θα πρέπει να είναι τεράστια και θα είναι.

Ο κόσμος της Ομόνοιας θα πρέπει από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό να είναι εκεί με τη φωνή του αλλά και με τον παλμό του να σπρώξει και να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιο είναι αυτό; Η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λίγκ.

Η προσπάθεια θα είναι μεγάλη. Τόσο από τον κόσμο των πρασίνων αλλά και από τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊάφα. Αν δεν έρθει το γρήγορο, εκεί είναι που πρέπει να υπάρξει η υπομονή. Να μην μεταφερθεί

εντός αγωνιστικού χώρου η πίεση στους παίκτες και με σωστή τακτική και μεγάλη προσπάθεια οι παίκτες του Κύπριου τεχνικού να φτάσουν στη νίκη πρόκριση.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει η Ομόνοια να φορέσει το καλό της κουστούμι. Να αφήσει πίσω της τα λάθη που έγιναν στην Γεωργία και να αναλάβει τα ηνία από την αρχή του αγώνα. Να κόψει τον αέρα και την αισιοδοξία των παικτών της Μπατούμι και να δώσει στον αγώνα τον ρυθμό που θα πρέπει. Με άλλα λόγια οι πράσινοι θα πρέπει να ιδρώσουν αρκετά προκειμένου να πάρουν αυτό που θέλουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα