Ομόνοια: Να μην τα χαλάσει

Μετά το σπουδαίο διπλό στο Αμμόχωστος την περασμένη αγωνιστική , η Ομόνοια θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Η αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Εθνικό Άχνας κρύβει κινδύνους , όμως αυτό που έχει σημασία για τους ''πράσινους'' είναι να παρουσιαστούν με τον καλύτερο τους αγωνιστικό πρόσωπο. Να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να πάρουν με πάθος τη νίκη και μόνο αυτή. Άλλωστε η Ομόνοια θέλει να πάρει και την ρεβάνς της ήττας απο τον Εθνικό στον Α' γύρο στο Δασάκι . Μόνο

απο αυτό είναι ξεκάθαρο, ότι υπάρχει επιπρόσθετο κίνητρο για να φτάσουν στην 2η συνεχόμενη νίκη. Σε καμία περίπτωση στην Ομόνοια δεν θέλουν να χαλάσουν, ότι έκτισαν στον περασμένο αγώνα με την Σαλαμίνα.

Στόχος άλλωστε είναι η αντεπίθεση διαρκείας και με την ενίσχυση ενόψει Ιανουάριου η Ομόνοια να παρουσιαστεί πιο ισχυρή και απαιτητική για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Είναι δεδομένο ότι ο κ Μιλόγεβιτς θέλει πολύ περισσότερα απο τους ποδοσφαιριστές του.

Στην αναμέτρηση του Σαββάτου λοιπόν η Ομόνοια θα κληθεί να ανεβάσει και άλλο στροφές και να πάρει το μοναδικό ζητούμενο. Μια καλή Ομόνοια και με την στήριξη του κόσμου της , θα έχει πάρα πολλές πιθανότητες, για να ξεπεράσει με απόλυτη επιτυχία το εμπόδιο του Εθνικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα