Ομόνοια: Μία μετεγγραφή και βλέπουν

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η πραγματοποίηση τουλάχιστον μιας προσθήκης από πλευράς Ομόνοιας, στις δύο εβδομάδες που απομένουν για να κλείσει το μετεγγραφικό παράθυρο.

Μπορεί διοικούντες και τεχνική ηγεσία να κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους, ωστόσο, όλες οι ενδείξεις φωτογραφίζουν την απόκτηση ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει τα φτερά της επίθεσης. Απ’ εκεί και πέρα, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν και άλλες μετεγγραφές.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο μια κενή θέση στο ρόστερ και ως εκ τούτο, για να γίνει και άλλη ή άλλες προσθήκες θα χρειαστεί να γίνουν

ισόποσες αποχωρήσεις. Στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να υπάρχει απόφαση για κάτι τέτοιο, χωρίς φυσικά να αποκλείεται να παρθεί τις επόμενες μέρες. Ο Κώστας Καϊάφας έχει 15 μέρες μπροστά του για να βάλει τις τελευταίες πινελιές του στο ρόστερ στο οποίο θα στηριχθεί, τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Αγωνιστικά, οι «πράσινοι» πήραν ρεπό τη σημερινή μέρα και από αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις. Για την Κυριακή είναι προγραμματισμένο το τελευταίο φιλικό, με τη Δόξα στο Μακάρειο.
Όσον αφορά στον Γκουλόν, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση αναμένεται να επιστρέψει αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στην Κύπρο, ωστόσο δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα