Ομόνοια: Μένει σε θέση βολής…

Ενδεχόμενη νίκη αύριο στο Τάσος Μάρκου κόντρα στην Αγία Νάπα, θα κρατήσει την Ομόνοια σε απόσταση βολής από τις πρώτες δυο θέσεις, θα κλειδώσει θέση στην εξάδα και θα πάει στη σειρά από 13 ντέρμπι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Ο Κώστας Καϊάφας είδε την ομάδα του μεσοβδόμαδα να περνά σαν σίφουνας από το Τάσος Μάρκου βάζοντας πέντε γκολ, δίνοντας παράλληλα ανάσες σε ποδοσφαιριστές όπως οι Ρούμπιο, Ποτέ, Μορέιρα, Οικονομίδη και Ράμος.

Ωστόσο ο αυριανός αγώνας δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του κυπέλλου αφού αναμένεται ότι ο αντίπαλος θα παρουσιαστεί πιο δυνατός με τον Κύπριο τεχνικό να συνιστά προσοχή από όλους ούτως ώστε να μην έρθει μια γκέλα την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Στο στρατόπεδο γνωρίζουν πολύ καλά ότι ενδεχόμενη νίκη θα τους φέρει σε πολύ πλεονεκτική θέση ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα καθώς η ψυχολογία θα κρατηθεί σε ψηλά επίπεδα και παράλληλα θα αγωνιστούν σε ένα γεμάτο ΓΣΠ σε ένα καυτό ντέρμπι. Για να συμβούν όλα αυτά όμως το τριφύλλι θα πρέπει να βρει τους τρόπους να «αποδράσει» από το Παραλίμνι με τους τρεις βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα