Ομόνοια: Με μπροστάρη τον "Τζίμη"

Με δύο 90λεπτα στα πόδια του στα δέκα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος η Ομόνοια, ο Δημήτρης Χριστοφή ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερος στην αρχική εντεκάδα ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου γνωρίζει πολύ καλά ότι ένας ανεβασμένος Χριστοφή μπορεί να βοηθήσει στα μέγιστα την Ομόνοια αν και φέτος μέχρι στιγμής βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό. Με Άρη, Ανόρθωση, Σαλαμίνα, ΑΕΛ

και Ερμή ο Χριστοφή ήταν στον πάγκο με την εξέλιξη των αγώνων να επιτρέπει στον Πάμπο Χριστοδούλου την είσοδο του στο παιχνίδι.

Ο Χριστοφή είναι εγγύηση για την Ομόνοια, δεν περιμένουμε την Παρασκευή να δούμε τι μπορεί να προσφέρει, γνωρίζουμε... φτάνει να προσφέρει τα μέγιστα του προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει σε άλλη μία νίκη σε ντέρμπι.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πάρει φανέλα βασικού, έπαιξε και στα δύο φιλικά παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας με Γεωργία και Αρμενία και είναι αρκετά έτοιμος. Εξάλλου ο Χριστοφή ξέρει από ντέρμπι, ξέρει τις απαιτήσεις του κόσμου και γνωρίζει πολύ καλά την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν το βράδυ της Παρασκευής οι φίλοι της Ομόνοιας στο ΓΣΠ. Ο "Τζιμής" έχει την ποιότητα, είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, διαθέτει ταχύτητα, μπορεί να προσφέρει στο σκοράρισμα...

Keywords
Τυχαία Θέματα