Ομόνοια: Καταλήγουν στο μοντέλο και αποφασίζουν

Μπορεί να ξεπροβάλλει το κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ μεθαύριο Δευτέρα για την Ομόνοια, αλλά παράλληλα συνεχίζονται σε έντονους ρυθμούς και οι διεργασίες για την εκπόνηση του τελικού πλάνου λειτουργίας του μοντέλου διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος της ερχόμενης περιόδου.

Οι διεργασίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αφού ήδη έχει εξευρεθεί η βάση φόρμουλας του μοντέλου, το οποίο θα συνεχίσει να δουλεύει στο πλαίσιο του θεσμού του τεχνικού διευθυντή, υπό διαφορετικό στάτους σε σύγκριση με εκείνο του Νταμπίζα, κι αυτό που απομένει είναι να εξακριβωθούν οι τελικές αρμοδιότητες που θα έχει ο διάδοχος του Ελλαδίτη και των όποιων συνεργατών του, αφού σκοπός είναι να ενισχυθεί ο συγκεκριμένος θεσμός. Ο απώτερος στόχος που έχει τεθεί από το δ.σ. της Ομόνοιας είναι η εύρυθμη και υπό πλήρη επαγγελματισμό λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος σε όλα τα επίπεδα και προς τούτο υπάρχει προσανατολισμός να γίνει αναδιάρθρωση ή/και ενίσχυση και με άλλα άτομα με επιστημονική και τεχνική ποδοσφαιρική κατάρτιση.

«Κλειδί» τα πρόσωπα που θα επιλεχθούν

Υπολογίζεται ότι το ολοκληρωμένο πλάνο λειτουργίας του μοντέλου διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είναι έτοιμο την ερχόμενη εβδομάδα και θα παρουσιαστεί προς έγκριση σε συνεδρία του δ.σ. της Ομόνοιας. Απ' εκεί και πέρα θα αρχίσουν τα πιο δύσκολα, που αφορούν κυρίως στις επιλογές των προσώπων/εκλεκτών για τις θέσεις του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα δοθεί προτεραιότητα στην επιλογή του νέου προπονητή. Ήδη έχουν αξιολογηθεί συγκεκριμένα ονόματα προπονητών, από τα δεκάδες που έχουν προταθεί, ανάμεσα στα οποία εξακολουθεί να είναι και του Πάμπου Χριστοδούλου και λογικά οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, όταν η ομάδα θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Θα καταρτιστεί μια μικρή λίστα υποψήφιων διαδόχων του Κάρβερ και η τελική επιλογή θα γίνει στη βάση του μοντέλου, που θα έχει εν τω μεταξύ εγκριθεί από το δ.σ. του Συλλόγου, για τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Τελική ευθεία για ΑΕΚ

Στο μεταξύ, στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Ομόνοιας για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Στόχος των «πρασίνων» θα είναι να κάνουν θετικό ξεκίνημα στα πλέι-οφ, κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες τους για έξοδο στην Ευρώπη Ο Άκης Ιωακείμ, που καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Κατελάρη και Άρνασον, προβληματίζεται για δύο θέσεις στο αρχικό σχήμα. Για τον παρτενέρ του Βύντρα στο κέντρο της άμυνας και για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Φλορέσκου θεωρείται ο επικρατέστερος για τη θέση στην άμυνα, αφού ο Καρλίτος έχει το χέρι του σε ειδικό νάρθηκα, ενώ στην επίθεση ο Αζίζ φαίνεται να έχει ελαφρύ προβάδισμα αντί του Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα