Ανόρθωση: Με μπόλικο πάθος για τη νίκη

Δεν υπάρχει αμφιβολία. Στην Ανόρθωση επικρατεί ντελίριο ενθουσιασμού μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ. Η χαρά του κόσμου μετά το τέλος του αγώνα ήταν χαρακτηριστική. Η δίψα είναι μεγάλη και αναμένουν ότι η ομάδα τους θα καταφέρει να βρεθεί στον μεγάλο τελικό και θα σηκώσει την κούπα. Η Ανόρθωση επέστρεψε πλέον δυναμικά και ο στόχος από εδώ και πέρα είναι να διατηρήσουν αυτό το πολύ καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε όλους τους τομείς.

Τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα

στη «Μεγάλη Κυρία». Μέσω των ανταγωνιστικών αγώνων στο πρωτάθλημα, με τα συνεχόμενα ντέρμπι, να διατηρείται σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και για να τα δώσει όλα για όλα στο Κύπελλο. Όμως η Ανόρθωση θα πρέπει να κάνει υπομονή για τον μεγάλο της στόχο. Αφού θα πρέπει πρώτα να μάθει το επόμενό της αντίπαλο. Έτσι αναγκαστικά θα πρέπει κοιτάξει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη β' φάση του πρωταθλήματος.

Τώρα μόνο ΑΠΟΕΛ

Η προσοχή πλέον στην Ανόρθωση είναι στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Ρόνι Λέβι, μετά τη «λευκή» ισοπαλία απέναντι στον Απόλλωνα, έχει σαν μοναδικό στόχο την επάνοδο στις επιτυχίες. Μπορεί βαθμολογικά να μην έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ , όμως υπάρχει το ισχυρό κίνητρο που είναι το γόητρο και παράλληλα για να διατηρήσουν τον ενθουσιασμό του κόσμου. Με μια νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, η ψυχολογία θα ανέβει ακόμη περισσότερο. Οι ποδοσφαιριστές πλέον είναι ενθουσιασμένοι που έχουν δίπλα τους τον κόσμο και θέλουν να τον διατηρήσουν δίπλα τους. Στην Ανόρθωση θέλουν να εκμεταλλευτούν την κούραση και τις απουσίες που θα έχει ο ΑΠΟΕΛ μετά τον αγώνα με την Άντερλεχτ.

Παράλληλα, πάντα τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ αποτελούν πρόκληση -όπως και το κάθε ντέρμπι φυσικά- και ο στόχος είναι να πανηγυρίσουν στο τέλος του αγώνα. Η Ανόρθωση θέλει να βγάλει μπόλικο πάθος στον αγώνα, κάτι που την αναγκάζει να το κάνει η παρουσία του κόσμου της.

Αμφίβολος ο Καλό

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Καλό δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να προλάβει το ματς με τον ΑΠΟΕΛ, από το οποίο εκτός θα είναι κι ο Φύτος Κυριάκου. Οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση του Ρόνι Λέβι.

Keywords
Τυχαία Θέματα