Ομόνοια: Καρμιώτισσα… ενόψει ΑΕΛ

Την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, με δεύτερη νίκη επί της Καρμιώτισσα είναι ο στόχος σήμερα στις 5 το απόγευμα για την Ομόνοια. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊάφα σε καμία περίπτωση δεν επαναπαύονται με το σκορ του πρώτου παιχνιδιού αφού το 2-0 ναι μεν δίνει την πρόκριση ωστόσο είναι ένα μικρό πλεονέκτημα.

Πλεονέκτημα το οποίο μπορεί να ανατραπεί εύκολα αν δεν δώσουν την πρέπουσα σημασία. Κάτι τέτοιο σίγουρα δεν θέλει ο Κύπριος τεχνικός να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του (δηλαδή να αναπαυτούν στο σκορ του πρώτου αγώνα) αλλά να πάρουν την πρόκριση και με δεύτερη νίκη.

Από

την άλλη ο Κύπριος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να προχωρήσει και σε αλλαγές στο αρχικό του σχήμα αφού ακολουθεί και το ντέρμπι με την ΑΕΛ. σε ένα παιχνίδι που οι πράσινοι θα θέλουν τη νίκη για να σφραγίζουν την παρουσία τους στο πρώτο γκρουπ μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Καϊάφας θα έχει ενώπιον του και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα τα οποία καλείται σήμερα και τις επόμενες μέρες να βρει τις λύσεις. Εκτός πλάνων για το ντέρμπι με την Λεμεσιανή ομάδα θα βρίσκονται οι τραυματίες Ποτέ και Ρούμπιο αλλά και οι τιμωρημένοι Ασίς και Λιοπλανίτσε. Αμφίβολοι παραμένουν οι Φυλακτούς και Ρόντρι. Τα προβλήματα που καλείται να λύσει ο Κύπριος τεχνικός αφορά στους τέσσερις πρώτους αφού οι απουσίες τους είναι ενδεκαδάτες και δεν αποκλείεται σήμερα να δούμε τους αντικαταστάτες τους στην ενδεκάδα με την Καρμιώτισσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα