Ομόνοια: Ικανοποιούνται τα «θέλω» του Πάμπου

Η πρόσληψη του Ρούι Τζούνιορ στη θέση του αρχισκάουτερ στην Ομόνοια επισημοποιήθηκε και επίσημα από τους «πράσινους», η διοίκηση των οποίων ικανοποίησε ακόμη μία επιθυμία του Πάμπου Χριστοδούλου.


Τζούνιορ και Χριστοδούλου διετέλεσαν και στο παρελθόν συνεργάτες και μάλιστα με επιτυχία. Η συνεργασία τους είχε ως επιστέγασμα την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της περιόδου 2011-2012 με την ΑΕΛ.

Η εν λόγω

κίνηση καταδεικνύει την πρόθεση της διοίκησης της Ομόνοιας να παρέχει ότι είναι δυνατό στο νέο προπονητή της για να μπορέσει να φέρει εις πέρας το έργο που του έχει ανατεθεί.

Οι στόχοι του «τριφυλλιού» στη νέα περίοδο έχουν αναθεωρηθεί και η ομάδα δεν αρκείται με κάτι λιγότερο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η επίτευξη της νίκης σε κάθε αγώνα είναι η δεδηλωμένη επιδίωξη της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο που επωμίζεται το μεγαλύτερο βάρος, πρέπει να διαθέτει και τα απαραίτητα εφόδια. Έχοντας αυτό υπόψη η διοίκηση του Αντώνη Τζιωνή έσπευσε να εκπληρώσει ακόμη μια επιθυμία του Κύπριου τεχνικού, φέρνοντας στο πλάι του την …δοκιμασμένη λύση του Ρούι Τζούνιορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα