Ομόνοια: Η ώρα των πράξεων

Ακόμη μία μαύρη σελίδα στην ένδοξη ιστορία της πρόσθεσε η Ομόνοια το βράδυ της 13ης Μαΐου, με τους "πράσινους" να γνωρίζουν την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και τον αιώνιο να πανηγυρίζει εις βάρος του το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι δεν σηκώνει καμία ανάλυση εδώ που φτάσαμε, η Ομόνοια πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο και τον κακό προγραμματισμό της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι,

την αστάθεια της σε όλα τα επίπεδα και τις πολλές-πολλές αδυναμίες της. Βέβαια δεν προσπερνάμε τα έντονα παράπονα της Ομόνοιας ως προς τη διαιτησία, αφού κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Ντάρμπισαιάρ, όμως η Ευρώπη δεν χάθηκε χθες. Η αλήθεια και η πραγματικότητα πονάει! Η Ομόνοια είχε αποχαιρετήσει από πολύ πιο πριν την Ευρώπη, αρνιόταν όμως να το παραδεχτεί. Όλη η χρονιά πήγε λάθος, θα μπορούσε όμως αν το ήθελε πραγματικά να βγει, αν και σε αυτό έπαιξαν ρόλο και τα κατά καιρούς διαιτητικά λάθη που συνέτειναν σε αυτό.

Δεν το χωράει ο νους αρκετών το πως η Ομόνοια κατάφερε μετά από μία 15ετία να μείνει εκτός Ευρώπης. Πλήγωσε τον κόσμο της, κανένας στόχος που είχε τεθεί από το ξεκίνημα της σεζόν δεν επιτευχθεί και πλέον επιβάλλεται να γυρίσει σελίδα. Στην ατζέντα του Πάμπου Χριστοδούλου έχουν μπει αρκετοί, δεν είμαστε σίγουροι για τον αριθμό παικτών που θα φύγουν από την ομάδα, όμως μ' αυτά που είδε από την ημέρα που ανακοινώθηκε από τη διοίκηση μέχρι και χθες σίγουρα ο αριθμός στη μαύρη λίστα του Κύπριου τεχνικού αυξήθηκε.

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν θετικά απ' όλη τη τραγική χρονιά. Η Ομόνοια θέλει χτίσιμο από το μηδέν, ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει ένα ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά του για να το καταφέρει, για να φέρει παίκτες νικητές, παίκτες με νοοτροπία, παίκτες με πείσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα