ΑΕΚ: Το πιο σημαντικό "καρέ"

Δεδομένο πρώτο, η ΑΕΚ έχει μπει στην ελίτ. Δεύτερο, διανύει τη καλύτερη περίοδο από πλευράς επιπέδου στην ιστορία της κερδίζοντας καθολικό σεβασμό. Τρίτο, είναι οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα και υγιής οικονομικά. Τέταρτο, έχει γήπεδο που είναι μεγάλη υπόθεση.

Για τρία χρόνια η ομάδα της Λάρνακας είναι πρωταγωνίστρια, αλλά η παρουσία της δεν απέφερε τίτλο. Είχε ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποίησε. Είτε έχοντας βαθμολογικές διαφορές που δεν κράτησε, είτε σε ματς μίας επιλογής που δεν πήρε. Συν τα ματς κυπέλλου όπου δεν

κατάφερε να πάει έστω σε ένα τελικό. Σίγουρα είχε και τις ατυχίες της, όπως οι πολλοί βαθμοί που έχασε στα τελευταία λεπτά. Αλλά δεν είναι θέμα μόνο ατυχίας.

Γενικά η ΑΕΚ είχε σχεδόν τα πάντα και φαίνεται πως της λείπει αυτό το κάτι που θα την φέρει μπροστά από το τρόπαιο. Η 4η χρονιά της νέας της εποχής είναι σημαντική. Η ΑΕΚ πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα, διαφορετικά θα μιλούμε πλέον για "θετική στασιμότητα". Θα φανεί λοιπόν πόσο σφυριλατήθηκε από τις επιτυχίες και τα παθήματα το μέταλλο της, μέσα στη τριετία, ώστε να αντέξει απόλυτα και να φέρει του χρόνου το ποθητό. Ένα τρόπαιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα