Ομόνοια: «Γάντι» η διακοπή

Από χθες άρχισαν οι προπονήσεις στην Ομόνοια εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, αν και στην Ομόνοια υπάρχει ανοιχτό και το κεφάλαιο του προπονητή. Τη δεδομένη στιγμή, η διακοπή του πρωταθλήματος έρχεται «γάντι» στους "πράσινους", αφού η ομάδα μπορεί να δουλέψει πιο ήρεμη, μετρώντας μάλιστα και σημαντικές επιστροφές παικτών.

Άρνασον και Κωνσταντινίδης ολοένα και ανεβάζουν στροφές και η επιστροφή τους γεμίζει την πολύπαθη αμυντική γραμμή της ομάδας. Κυρίως η επιστροφή του Ισλανδού στην ενεργό δράση

κρίνεται πολύ σημαντική, αφού θα σουλουπώσει περισσότερο την κατάσταση στο κέντρο της άμυνας, προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται.

Πέραν τούτου, η διακοπή θα δώσει πολύτιμο χρόνο στον Κατελάρη, που έδειξε και χθες με την Εθνική ομάδα ότι είναι σε πλήρη ετοιμότητα μετά τον τραυματισμό που είχε, και ακόμη στον Τουρέ να ανανεωθεί αγωνιστικά, καθώς είναι φανερό ότι η συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικά τον έχει επηρεάσει. Επιπλέον, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, θα είναι διαθέσιμος ξανά και ο Φλορέσκου, μετά την τιμωρία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα