Ομόνοια: Επικίνδυνο διπλό…

Την 3η της εκτός έδρας νίκη πέτυχε το Σάββατο η Ομόνοια. Οι πράσινοι κέρδισαν Οθέλλο και Δόξα με την τελευταία να είναι αυτή με την ομάδα του Κρισμάρεβις 2,5 μήνες πριν.

Είναι γεγονός πως οι πράσινοι πέτυχαν μια σπουδαία και σημαντική νίκη η οποία υπό τις περιστάσεις αναμένεται να τους βοηθήσει αρκετά στη συνέχεια. Σπουδαία γιατί ήρθε κόντρα σε όλα. Δεν ήταν το φαβορί κόντρα στην ΑΕΚ.

Δεν είχε κεντρικούς αμυντικούς και σίγουρα η ψυχολογία

δεν ήταν με το μέρος τους. Από την άλλη σημαντική γιατί, πέρασε στην 4η θέση της βαθμολογίας έστω και με συγκάτοικο την ομάδα της Λάρνακας και από την άλλη ήρθε σε μια στιγμή που οι πράσινοι την είχαν ανάγκη. Επικράτησαν σχεδόν απόλυτα της ομάδας του Κριστιανσεν. Είχαν πάθος θέληση και δίψα κόντρα σε μια ομάδα η οποία ήταν η πιο φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο το διπλό αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως και επικίνδυνο. Από την άποψη πως οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα πέτυχαν απλά μια νίκη και δεν κέρδισαν τους στόχους τους. Ο εφησυχασμόςμπορεί να στοιχήσει και σίγουρα ο Κώστας Καϊάφας οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές του δεν θέλουν να γίνει αυτό. Ο Κύπριος τεχνικός, πρώτος τόνισε χθες πως η επιτυχία κόντρα στην ΑΕΚ ήταν απλά μια νίκη και τίποτα περισσότερο. Το θέμα είναι να το αντιληφθούν και οι ποδοσφαιριστές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα