Ομόνοια: Ενισχύθηκε πολύ, ώρα να βελτιωθεί πολύ

Το ρόστερ της Ομόνοιας είναι πλέον και πιο ποιοτικό και πιο ισορροπημένο

Μέσα και ο Ρομαρίκ. Το τελευταίο απόκτημα της Ομόνοιας, ο Ιβοριανός μεσοαμυντικός άρχισε από χθες προπονήσεις και πλέον, με το ρόστερ πλήρες, οι «πράσινοι» μπαίνουν σε ένα δεύτερο κύκλο (ένεκα και της διακοπής του πρωταθλήματος) αναδιάρθρωσης και τακτικού σχεδιασμού της ομάδας. Γιατί, η ουσία δεν είναι η ενίσχυση, αλλά η βελτίωση. Είναι δεδομένο, ότι θα δούμε μια νέα

ομάδα από εδώ και μπρος, αφού στο ρόστερ της ομάδας έχουν προστεθεί πέντε νέοι ποδοσφαιριστές την τελευταία εβδομάδα. Ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες του έχουν στρωθεί στη δουλειά, ώστε να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του καλοκαιριού και να βελτιώσουν την ομάδα, με στόχο να παρουσιαστεί αναγεννημένη μετά τη διακοπή, για να μπορέσει να εκπληρώσει τους στόχους της. Άλλωστε, η ενίσχυση έγινε για να βελτιωθεί η ομάδα και αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο. Είναι πασιφανές ότι το ρόστερ της Ομόνοιας γέμισε και το κυριότερο είναι ότι αποτελείται από πολυσύνθετους ποδοσφαιριστές, που δίνουν τη δυνατότητα στον προπονητή της ομάδας να… «κάνει παιχνίδι», ανάμεσα σε οκτώ, τουλάχιστον, ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν σε διαφορετικές θέσεις. Ρομαρίκ και Γκουλόν μπορούν να αγωνιστούν είτε ως στόπερ είτε ως ανασταλτικοί χαφ, ενώ οι Σκέμπρι, Χριστοφή και Σέρινταν έχουν την ευχέρεια να αγωνιστούν ως επιθετικοί κορυφής ή στα φτερά της επίθεσης. Επιπλέον, υπάρχουν οι Λομπτζιανίτσε (δεξιός μπακ / στόπερ), Ράμος (δεξιός μπακ / πλάγιος επιθετικός) και Μαργκάσα (αριστερός μπακ / ανασταλτικός χαφ). Συνεπώς, η μπάλα βρίσκεται στα πόδια της τεχνικής ηγεσίας, να καταλήξει σε ένα βασικό κορμό και σχεδιασμό της ομάδας, που να μπορέσει να τρέξει σε υψηλές ταχύτητες σε βάθος χρόνου και να μην παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα.

Αργούν οι τραυματίες
Βεβαίως, για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου δεν υπολογίζονται οι τρεις τραυματίες Χριστοφή, Γκουλόν και Μαργκάσα. Τρεις παίκτες-προσωπικότητες, που με την επιστροφή τους θα δώσουν δυναμική στους «πράσινους». Το μεγάλο απόκτημα της Ομόνοιας, ο διεθνής επιθετικός Δημήτρης Χριστοφή, που κουβάλησε ένα μυϊκό τραυματισμό από την Ελβετία, θα χρειαστεί άλλο ένα μήνα για να μπορέσει να είναι 100% αγωνιστικά έτοιμος. Τα ίδια ισχύουν πάνω-κάτω και για τους άλλους δύο τραυματίες, Γκουλόν και Μαργκάσα, η απουσία των οποίων ήταν εμφανής στο τελευταίο παιχνίδι με τον Εθνικό. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που την τελευταία μέρα των μετεγγραφών ανακοινώθηκαν δύο αριστεροί μπακ (Χαφέζ και Καμπράλ). Όπως φάνηκε και από το προχθεσινό φιλικό με την Αλκή Ορόκλινης, ο Αιγύπτιος Χαφέζ δείχνει πολύ πιο έτοιμος σε σχέση με τον Καμπράλ, που θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα