«Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν η Κύπρος»

O ομοσπονδιακός τεχνικός, Πάμπος Χριστοδούλου τόνισε οτι εάν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν η Εθνική Κύπρου.

«Κατά την ταπεινή μου άποψη αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει σύμφωνα με τα όσα έδωσε ήταν ο εθνική Κύπρου. Ήταν η ομάδα που έλεγχε το παιχνίδι σχεδόν σε ολόκληρο το 90λεπτο. Παίζαμε με την πρωτοπόρο του ομίλου με παίκτες κλάσης. Εμείς δουλέψαμε πολύ στην τακτική, κλείσαμε όλα τα ατού και το πρόβλημα το είχε η Ουαλία. Τα παιδιά φάνηκαν

άτυχα καθώς όπως φαινόταν η Κύπρος θα έβαζε το γκολ και θα ήταν η νικήτρια. Ήρθε η φάση του γκολ έτσι είναι το ποδόσφαιρο, η ζωή συνεχίζεται. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση και την τακτική, όχι από το αποτέλεσμα. Οι παίκτες μου με αυτά που έδωσαν πήραν λιγότερα» δήλωσε αρχικά ο Πάμπος Χριστοδούλου και στη συνέχεια απάντησε εάν υπάρχουν ελπίδες για την 3η θέση.


«Οι ελπίδες υπάρχουν από την στιγμή που θα πάρουμε 3 βαθμούς από αυτά τα τρία παιχνίδια. Χάθηκαν οι τρεις βαθμοί, έχουμε να παίξουμε μια καλύτερη ομάδα από την Ουαλία και εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τα δώσουμε όλα και με το Βέλγιο. Τα απιδιά τα δίνουν όλα και εύχομαι με το Βέλγιο να είμαστε και τυχεροί για το θετικό αποτέλεσμα».

«Και εμείς και ο κόσμος είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα και όχι από την εμφάνιση. Δεν υπήρχε άλλη ομάδα στην Ευρώπη με τόσες πολλές απουσίες που θα μπορούσαν αν κάνουν την διαφορά σε τέτοια παιχνίδια και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Παίζει ρόλο η εμπειρία σε αυτό το επίπεδο για να κάνει το κάτι παραπάνω. Δεν είχαμε τίποτα να ζηλέψουμε από την πρωτοπόρο του ομίλου. Αυτή η εθνική έχει και παρόν και μέλλον. Έχουν γίνει μεγάλα βήματα προς τα μπροστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα