Ομόνοια: Δυνατό μπάσιμο για Σόουζα

Ακόμα πιο δυνατό μπάσιμο για την απόκτηση του Λούκας Σόουζα κάνει η Ομόνοια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι πράσινοι τις τελευταίες ώρες έδειξαν τρομερό ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο μέσο και τη δεδομένη στιγμή φαίνεται να κερδίζουν έδαφος στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Λούκας Σόουζα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και σύμφωνα με την ιατρική ομάδα του πολυδιαφημισμένου κέντρου αποκατάστασης στην Μπολόνια, από τα μέσα Ιουλίου θα μπορεί να ξεκινήσει προπονήσεις στο γήπεδο.

Τα

πιο πάνω δεν αποτελούν εμπόδιο στη μεγάλη επιθυμία του Πάμπου Χριστοδούλου να συνεργαστεί εκ νέου με τον ποδοσφαιριστή, αφού δεν έχει την πίεση του χρόνου.

Επίσης, για τον ποδοσφαιριστή έδειξε ενδιαφέρον και ο ΑΠΟΕΛ, ενώ στα χέρια του έχει προτάσεις από τον Ατρόμητο, την Τσάβες και την Άβες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι προτάσεις, ανεπίσημες και επίσημες, δεν έχουν μεγάλη διαφορά και ως εκ τούτου ο ποδοσφαιριστής για την ώρα εμπιστεύεται περισσότερο τον Πάμπο Χριστοδούλου.

Το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών. Ο μάνατζερ Αλεσάντρο Ντα Σίλβα βρίσκεται στην Κύπρο και επιθυμεί να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ανεβάσει και τη ψυχολογία του ενόψει της νέας περιόδου.

Στην παρούσα φάση, τα δεδομένα για τον ποδοσφαιριστή είναι ακριβώς όπως τα γράφουμε. Ωστόσο, δεν αποκλείουμε τίποτα στην όλη υπόθεση, αφού πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο ποδοσφαιριστή που, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να πάρει στα χέρια του κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα