Απόλλων: Από δύο μέχρι τρεις προσθήκες

Αν και στον Απόλλωνα δεν λένε κάτι, είναι δεδομένο ότι φουλάρουν για να ολοκληρώσουν τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο.

Επισήμως έχει λεχθεί από την Πέμπτη το βράδυ ότι οι «κυανόλευκοι» θα πραγματοποιήσουν ακόμα 2 με 3 μετεγγραφές ενώ έχουν ακόμα δύο θέσεις κοινοτικών ανοικτές στο ρόστερ τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ένας ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί θα είναι επιθετικός κορυφής και θα αναπληρώσει το κενό (στο ρόστερ και όχι σαν θέση) που άφησε ο Σανγκόι. Αν τελικά οι «κυανόλευκοι» πάνε και για 3η κίνηση τότε

αυτή θα αφορά νεαρό ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών.

Μια και μιλήσαμε για νεαρούς μόνο περηφάνια ένιωθε ο Δημήτρης Μιλτιάδους, προπονητής των μικρών του Απόλλωνα, στο αεροδρόμιο του Κισινάου, βλέποντας στην αποστολή της πρώτης ομάδας για ευρωπαϊκό παιγνίδι 5 ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τα χέρια του. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στους Άλι Ρέινολτς, Χρήστο Γουήλερ, Θεόδωρο Ιωσηφίδη, Ιωάννη Πίττα και Χρήστο Αντωνίου. Ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί με τα «παιδιά» του όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Και να σκεφτεί κάποιος ότι απουσιάζουν οι Χάμπος Κυριάκου και Μάριος Στυλιανού που σε σχέση με την 5άδα είναι πλέον βετεράνοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα