Ομόνοια: Αναζητώντας τον αντί-Μπαντιμπανγκά

Η τιμωρία του Μπαντιμπανγκά, με τρεις αγωνιστικές αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την Ομόνοια.

Ο Βέλγος πάνω που επέστρεψε και άρχισε να παίρνει τα πάνω του, θα μείνει πάλι εκτός, αφήνοντας κενό στο δεξί φτερό της επίθεσης. Κενό που γίνεται μεγαλύτερο από την απουσία και του Χριστοφή, αλλά και την τιμωρία του Λομπτζιανίτσε που υποχρεώνει το Ράμος να παίζει στην άμυνα.

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Εθνικό είναι τιμωρημένος και ο Ρομαρίκ, αλλά τουλάχιστον επανέρχεται ο Μπεμπέ. Τι θα πράξει άραγε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς; Στην άμυνα δεν αλλάζουν πολλά. Το πιθανότερο είναι

να επανέλθει ο Γκουλόν πλάι στο Ρουνιέ ενώ το μεγάλο ερωτηματικό είναι ποιος θα πάρει τη θέση του Μπαντιμπανγκά στα φτερά της επίθεσης Οι επιλογές είναι δύο Σέρινταν ή Ρουσιάς Το πιθανότερο είναι να δώσει φανέλα βασικού στον Ιρλανδό, ώστε να μην υποχρεωθεί να μετακινήσει τον Σκέμπρι από την κορυφή της επίθεσης, μιας και ο Μαλτέζος παίζει καλύτερα μέσα στο κουτί και αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, θα μετακινηθεί ο Κίρμ στα δεξιά της επίθεσης και θα αγωνιστεί αριστερά ο Σέρινταν. Ο άξονας, με Οικονομίδη-Μαργκάσα-Ασις, δεν αλλάζει.
Αμέσως μετά τον Εθνικό η Ομόνοια έχει την Δόξα και μετά υπάρχει διακοπή. Θα είναι σημαντικό για τους «πράσινους» αν κολλήσουν άλλες δύο νίκες, πάνω σε εκείνη που πέτυχαν επί της Σαλαμίνας. Μετά τη διακοπή είναι το ντέρμπι με την Ανόρθωση, από το οποίο θα λείψει ξανά ο Μπαντιμπανγκά, αλλά υπάρχει η προοπτική να επιστρέψει υγιής και έτοιμος ο Χριστοφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα